Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčinu (27) vyhodili z fitka, svojím oblečením pohoršovala študentov: Potom si uvedomila svoj omyl

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/gabigoddard)

SYDNEY - Gabi Goddardová z Austrálie si išla zacvičiť do posilňovne, no krátko nato bola odtiaľ vyhodená. Dievčina nechápala, prečo musela opustiť priestory, no keď sa to dozvedela, ostala poriadne zaskočená. So svojou frustráciou sa podelila na Instagrame, kde sa väčšina ľudí postavila na jej stranu.

VIDEO Blondínku na pláži zatkla polícia: Kvôli odhaľujúcim bikinám, hlavne zozadu!

Dvadsaťsedemročná Gabi porozprávala na sociálnej sieti o nepríjemnej skúsenosti z posilňovne. Keď tam nedávno zašla, dlho sa tam neohriala, pretože už po chvíli ju odtiaľ vyhodili. Jedna učiteľka, ktorá tam dozerala na svojich študentov v tínedžerskom veku, sa totiž sťažovala, že má na sebe príliš odhaľujúci úbor. Tým mali byť šedé obtiahnuté šortky a čierne tielko nad pupok. 

Dievčinu (27) vyhodili z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/gabigoddard)

Dievčina nechápala, v čom spočíva neadekvátnosť jej oblečenia. Takto totiž chodí do fitka oblečených množstvo iných žien. Po stretnutí s majiteľom zariadenia zistila, kde sa stala chyba. Spýtal sa jej totiž, či nosí tangá nohavičky. Goddardová ostala zmätená z toho, prečo musela opustiť telocvičňu len kvôli spodnej bielizni.

"Tangá nosím stále, sú pohodlné a mám rada, keď nemám pod oblečením žiadne linky," napísala. Majiteľ jej ale následne vysvetlil, že všetci sa domnievali, že má oblečené tangá na šortkách. V skutočnosti však mala na sebe šortky, ktoré sú šité tak, že prirodzene zvýrazňujú líniu zadku a tela. Problém bol v tom, že Gabi ich mala oblečené naruby, čím vznikala optická ilúzia, že mala oblečené tangá na kraťasoch. 

Dievčinu (27) vyhodili z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/gabigoddard)

Gabin príspevok zaujal tisíce užívateľov, pričom mnohí sa zhodli v tom, že učiteľkina reakcia bola neprijateľná. Aj mladá Austrálčanka je stále presvedčená o tom, že nebola oblečená nevhodne. Svoj názor vyjadrili i rodičia, podľa ktorých nebolo vhodné od Goddardovej žiadať, aby sa išla prezliecť.

Viac o téme: FitnessCvičenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu