Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Blondínku na pláži zatkla polícia: Kvôli odhaľujúcim bikinám, hlavne zozadu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Sam Panda)

MYRTLE BEACH - Americká polícia na pláži v Južnej Karolíne zatkla ženu, ktorá mali na sebe odhaľujúce bikiny, čím porušila miestne zákony. V skutočnosti boli na pláži dve takéto ženy, jedna sa ale pokúsila ujsť, preto skončila v putách polície.

VIDEO Modelka (27) sľúbila mame, že bude nosiť len celé plavky: Ale keď ich uvidíte zozadu!

Sam Pandaová, vzdušná akrobatka, ktorá sa v roku 2017 dostala na titulky kvôli tomu, že si pri jednom vystúpení zlomila krk, zdieľala na Facebooku video o tom, ako ju minulú nedeľu na pláži v Myrtle Beach zatkla polícia. Zavolala ju na ňu neznáma žena, ktorú pohoršovali Pandaovej plavky. Dolu mala totiž oblečené tangá, lenže podľa miestnych zákonov je verejná nahota zakázaná. Jedno nariadenie uvádza, že je nezákonné nosiť akékoľvek oblečenie, ktoré odhaľuje "pohlavné orgány mužov a žien, ochlpenie, zadok, konečník, vulvu alebo akúkoľvek časť ženského prsníka". 

VIDEO Blondínku na pláži
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Sam Panda)

Niektorým návštevníkom pláže sa údajne nepáčilo ani to, že Sam s kamarátkou tancovali na pláži a robili si videá. "Jedna zo žien sa pokúsila ujsť a bola zadržaná," informovali policajti. Video, ktoré uverejnila Pandaová, zachytáva, ako bola spútaná. Zároveň sa pýta, akým spôsobom porušila zákon. Muži zákona jej vysvetľujú, že jej tangá bikiny porušujú plážové zákony o nahote. Napokon ani ona, ani jej kamarátka neboli obvinené.

Na Facebooku však Sam vyzvala ľudí, aby použili hashtag „#cancelMyrtleBeach“ a tvrdí, že žena, ktorá ju nahlásila polícii, by sa za seba mala hanbiť. Jej príspevok okomentovali stovky ľudí, pričom sa mnohí pozastavujú nad zastaralými zákonmi, ktoré platia v spomínanej lokalite. "Je smiešne, že v roku 2020 stále diktujeme ženám, čo majú a nemajú nosiť," podotkla jedna užívateľka.

Viac o téme: PlážPlavkyBikinyJužná Karolína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu