Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Ženích práve čítal svoj sľub, keď zasiahla vyššia moc: Mnohí by zutekali od oltára!

Mladomanželia Aarron a Denice Sawitski
Mladomanželia Aarron a Denice Sawitski (Zdroj: Instagram/asawitsky)

MARION - Video zo sobotnej svadby v štáte Massachusetts koluje po sociálnych sieťach a vyvoláva na tvárach užívateľov nielen úsmev, ale aj určitú dávku rešpektu. Zachytáva totiž moment, keď príhovor ženícha prerušili desivé prírodné živly, ktoré mnohí prirovnávajú k zásahu vyššej moci.

Mladomanželia Aarron a Denice Sawitski museli kvôli pandemickým opatreniam preložiť svoju svadbu až štyrikrát. Nakoniec sa zosobášili minulú sobotu. Hoci bolo k svadobnému stolu pozvaných iba 36 hostí, video z ich svadby si pozreli ľudí z celého sveta. Tých fascinuje, ako čítanie sľubu ženícha preruší silný blesk a hrom.

Ide síce o živly, ktoré sa vyskytujú pravidelne na celom svete, no v tomto prípade zasiahli do deja maximálne výstižne. Obrovská žiara blesku sa totiž zjaví na oblohe presne v okamihu, keď Aaron povie, "že rok 2020 nie je práve ten najlepší". Vzápätí sa ozve silný úder hromu. Načasovanie živlov tak pôsobí ako zásah vyššej moci, ktorá sa buď proti slovám ženícha bráni, alebo mu, naopak, dáva za pravdu. Podľa dostupných informácií prebehol zvyšok obradu a svadobná hostina bez komplikácií.

Viac o téme: SvadbaBlesk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu