Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčatko (3) vyniesol do vzduchu lietajúci drak: VIDEO Ľudia tŕpli od strachu, bola to dráma až do konca!

Incident na taiwanskom festivale drakov
Incident na taiwanskom festivale drakov (Zdroj: YouTube/NTV Houston)

HSINCHU – Festival drakov v meste Hsinchu na Taiwane sa zmenil na drámu po tom, ako jeden zo súťažných exemplárov vyniesol do vzduchu trojročné dievčatko. Detskú postavičku visiacu na kuse plátna poletujúcu nad hlavami vydesených divákov nakoniec smer vetra dovial do publika a hrozivo vyzerajúci incident sa skončil bez vážnejších zranení a následkov.

Nedeľný festival drakov v Hsinchu prerušil desivý incident, keď sa na chvoste obrovského draka začalo nad publikom vznášať trojročné dievčatko.

VIDEO Kráska si robila selfie na festivale: Za jej chrbtom sa zatiaľ odohralo niečo desivé

Podľa výpovede prítomných svedkov sa chvost draka omotal okolo tela dievčatka presne vo chvíli, keď začal fúkať silný vietor a vyniesol ho do vzduchu. Diváci sa potom už len bezmocne pozerali na desivé divadlo, keď sa drobné telíčko visiace na kúsku látky vznášalo ako handrová bábka v niekoľkometrovej výške nad ich hlavami a čakali na to, ako sa všetko skončí.

Vietor sa však našťastie zhruba po pol minúte otočil a privial dievčatko do davu, kde ho zachytili diváci. Jednému z nich sa podarilo drakov chvost uvoľniť a podľa dostupných informácií malo dieťa iba zopár odrenín na hlave a krku.

Organizátori okamžite celé podujatie ukončili. „Vedenie mesta pozastavilo festival a vykoná potrebnú bezpečnostnú kontrolu,“ uviedli predstavitelia mesta.

Viac o téme: VietorDrak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu