Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželka slávneho herca doplatila na SEXI šaty: Hupsík, vybehol jej z nich PRSNÍK!

Idris Elba a Sabrina Dhowre Elba Zobraziť galériu (4)
Idris Elba a Sabrina Dhowre Elba (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V týchto dňoch sa v Londýne odovzdávali ceny pre naj mužov v rámci ankety Men of the Year Awards 2022. K tým bez pochýb patrí aj herec Idris Elba (50). No ak by sa odovzdávali ceny pre najsexi ženy, na prvých priečkach by sa určite umiestnila jeho manželka Sabrina Dhowre Elba (34). Dokázala to napokon aj počas galavečera... Ups, sexi šaty odhalili jej prsník!

V stredu večer sa v Londýnskom Mandarin Oriental Hyde Park v Londýne odovzdávali ocenenia ankety The GQ Men of the Year Awards. Každoročné podujatie, na ktorom nechýbajú tie najväčšie svetové hviezdy, vzdáva hold mužom a ženám, ktorí sú velikánmi rôznych oblastí. Vo svojom obore je bez pochýb priekopníkom aj herec Idris Elba. 

No v stredu večer viac pozornosti strhávala práve jeho pani manželka. Sabrina Dhowre Elba mala na sebe super sexi čierne šaty, ku ktorým doplnila bohatý perlový náhrdelník a čierne čipkované rukavice... No hoci počas večera plánovala byť za decentnú dámu, rafinované šaty jej tento úmysel prekazili. Pri odchode z galavečera jej totiž z výstrihu vyliezol celý prsník. Ups!

Manželka slávneho herca doplatila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Idris ElbaSabrina Dhowre Elba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu