Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Televízna hviezdička predviedla tip-top postavičku: Na Maledivách predvádza svoje veľké divy!

Megan McKenna Zobraziť galériu (2)
Megan McKenna (Zdroj: Instagram)

MALEDIVY - Anglická speváčka a účastníčka niekoľkých televíznych šou - Megan McKenna (30) patrí medzi najkrajšie mediálne známe osobnosti v Británii, čo pravidelne dokazuje aj na svojich sociálnych sieťach. Inak tomu nebolo ani počas jej dovolenky na Maledivách, kde miestnym obyvateľom a dovolenkárom predviedla svoju sexi postavu v ružových miniplavkách.

McKenna sa presávila v niekoľkých televíznych šou. Vyskúšala si napríklad Celebrity Big Brother, Ex on the Beach či Celebrity MasterChef. V roku 2019 sa jej podarilo zvíťaziť v The X Factor: Celebrity a odvtedy sa snaží venovať aj hudbe a rozvíjať svoj talent.

Okrem toho si však fanúšikov získala aj svojou krásou. Tú pravidelne predvádza aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má už viac ako 2,5 milióna sledovateľov. Najnovšie sa im pochválila poriadne sexi zábermi z dovolenky na Maledivách.

Na fotkách, ktoré McKenna zverejnila, sa ukázala v ružových miniplavkách, ktoré mali čo robiť, aby držali pokope. Televízna hviezda tak opäť dokázala, že vie, ako na seba strhnúť pozornosť.

Megan McKenna
Zobraziť galériu (2)
Megan McKenna  (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Megan McKenna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu