Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa kráska ukázala brucho po pôrode: Wau, vyzerá, akoby ani nerodila!

Lottie Tomlinson
Lottie Tomlinson (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Anglická modelka a vizážistka Lottie Tomlinson (24) na tento rok nikdy nezabudne. Počas leta sa jej totiž narodil jej prvorodený syn Lucky, ktorého má so svojím partnerom Lewisom Burtonom (30). Na najnovšom zábere, ktorý pridala na svoje sociálne siete, ukázala svoju skvelú postavičku. Pozrite, po tehotenstve na ňom niet už ani stopy!

Lottie Tomlinson patrí v Británii medzi známe tváre. Okrem modelingu sa venuje aj podnikaniu, kde sa jej darí vďaka vlastnej značke samoopaľovacích krémov. Navyše sa snaží zvyšovať povedomie o mentálnom zdraví.

Tomuto veľkému problému aktuálnej doby sa Tomlinson začala venovať po tom, ako jej sestra Félicité zomrela na následky predávkovania. Osud jej rodiny nebol vôbec jednoduchý, keďže v roku 2016 zomrela aj jej matka po ťažkom boji s leukémiou.

Jej rodina, ktorej členom je aj jej spevák Louis Tomlinson, známy z formácoe One Direction, však mala počas tohto roka konečne dôvod na radosť. Lottie totiž v lete priviedla na svet svojho prvorodeného syna, ktorému dala príznačné meno Lucky.

Pri pohľade na jej postavu je však ťažko uveriteľné, že svojho potomka priviedla na svet len 4 mesiace dozadu. Pri pohľade na záber, ktorý zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, to totiž znie neuveriteľne. 

Viac o téme: Lottie Tomlinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu