Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca skúsenosť slávneho herca: Zastal sa neznámej ženy a... Jej muž mu priložil pištoľ k hlave!

Idris Elba Zobraziť galériu (4)
Idris Elba (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Išlo mu o život. Britský herec Idris Elba (50) v najnovšom rozhovore priznal, že v minulosti prežil scénu ako vystrihnutú z jedného z jeho akčných filmov. Vo chvíli, keď sa chcel zastať neznámej ženy, mu totiž jej partner priložil k hlavne zbraň a podľa jeho slov bola táto situácia natoľko vypätá, že sa bál o vlastný život.

Idris Elba sa počas svojej bohatej hereckej kariéry objavil vo viacerých akčných filmoch. Skúsenosti pre tieto úlohy však naberal aj v súkromnom živote, o čom porozprával v rozhovore pre denník Daily Mail.

Idris Elba
Zobraziť galériu (4)
Idris Elba  (Zdroj: SITA)

Incident sa podľa jeho slov odohral v USA. Pred nočným klubom totiž započul, ako sa muž vyhrážal svojej partnerke, že ju zastrelí. Elba sa snažil celú situáciu upokojiť, avšak jeho snaha mala opačný efekt a dostala ho do veľkého nebezpečenstva.

„Raz som takmer prišiel o život, keď som sa snažil zastaviť muža, ktorý sa vyhrážal svojej priateľke pred klubom. Kričal na ňu, že ju zabije. Prišiel som k nemu a povedal som, nech sa pozrie, aká je nádherná a prečo sa k tej krásnej princeznej správa takto. Vtedy vytiahol zbraň a namieril mi ju priamo do tváre. Myslel si, že ju chcem zbaliť. Povedal som si, že takéto veci už robiť nebudem, pretože následky mohli byť vážne," povedal známy herec, ktorý neupresnil, kedy sa táto udalosť odohrala.

Idris Elba
Zobraziť galériu (4)
Idris Elba  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Idris Elba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu