Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Samovražda v českej šou: List na rozlúčku hovorí za všetko... Posledné slová pre manželku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - V prípade samovraždy pri nakrúcaní čou Výmena manželiek je obvinený režisér programu. V obžalobe sa nachádza aj list na rozlúčku, ktorý zosnulý policajt adresoval svojej manželke.

Všetky indície a doteraz zverejnené výpovede naznačujú, že policajt Stanislav K. (†42) sa obával verejnej hanby a straty zamestnania kvôli niečomu, čo sa odohralo pred kamerami. 

Podľa vymenenej manželky Grety sa jej zveril, že povedal niečo nepekné na jej adresu, ale nie z vlastnej vôle. Údajne ho do toho dotlačil režisér Výmeny manželiek. Aj syn zosnulého vypovedal, že otec nehovoril to, čo si reálne myslel, ale čo mu bolo diktované. 

Samovražda v českej šou:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: BLESK)

Podľa nich išlo o rasistické poznámky, kvôli čomu sa následne ako policajt obával interného vyšetrovania a straty zamestnania. To naznačuje aj jeho list na rozlúčku, ktorý adresoval svojej manželke. 

Jeho slová z listu zverejnil denník Blesk. „Dúfam, že ma pochopíš. Hrozí mi trestné stíhanie z Výmeny manželiek a ja by som to asi nevydržal. Ospravedlňujem sa, že je to v tento nevhodný čas, rozdeľ peniaze, ako uznáš za vhodné. Myslím si, že to bude lepšie ako hanba a utrpenie na oboch stranách, budem na vás myslieť a kontrolovať vás. Dúfam, že naše deti vychováš a budú mať vlastné deti, veľmi by som si to prial. Milujem ťa a naše deti,” napísal Stanislav. 

Ďalší list adresoval svojim synom. Pri písaní listov ho videla vymenená manželka Greta, ktorej povedal, že si pôjde niečo vybaviť a za chvíľu sa vráti. Namiesto toho odišiel na bicykli do lesa, kde sa obesil na strome. 

Tragédia sa stala v auguste minulého roka. Režisér Jan B. aktuálne čelí žalobe. 

Viac o prípade: 

Obesil sa počas nakrúcania: Smrť vo Výmene manželiek... Našli ho v lese!

Samovražda počas natáčania Výmeny manželiek: Šokujúce pozadie tragédie... Smrť mamy aj vyhrážky od štábu!

Samovražda vo Výmene manželiek: Rodina obviňuje režiséra... Takto vraj prebehlo vydieranie!

Mrazivé svedectvo: Netušila, že píše listy na rozlúčku... Posledné slová pred samovraždou v českej šou!

Viac o téme: Výmena manželiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu