Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávna sexica (†47) neuniesla smrť syna (†17): OBESILA SA a... Reakcia rodiny vás zarazí!

Sam Ramplin Zobraziť galériu (4)
Sam Ramplin (Zdroj: profimedia.sk)

MALAGA - Pol roka to tajili! Azda niet väčšej bolesti, ako keď rodič prežije svoje dieťa. Krutej rane osudu musela čeliť aj niekdajšia glamour modelka a televízna moderátorka Sam Ramplin (†47), ktorej v máji 2019 tragicky zahynul milovaný 17-ročný syn. Zronená matka utápala svoj žiaľ v alkohole... A ako v uplynulých dňoch vyšlo najavo, začiatkom roka spáchala samovraždu. Pozostalí však prehovorili až v uplynulých dňoch.

Sam Ramplin svojho času hviezdila ako glamour modelka, patrila medzi najväčšie sexice Veľkej Británie a zviditeľnila sa aj románikom s hercom Michaelom Keatonom. Pracovala tiež ako televízna moderátorka a objavovala sa v rôznych reláciách. V istom momente sa však z dohľadu verejnosti stiahla a pracovala ako opatrovateľka.

Sam Ramplin patrila svojho času medzi najväčšie sexice z Veľkej Británie.
Zobraziť galériu (4)
Sam Ramplin patrila svojho času medzi najväčšie sexice z Veľkej Británie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako v uplynulých dňoch vyšlo najavo, kráska začiatkom tohto roka spáchala samovraždu. Jej rodina o tragédii celý ten čas nehovorila. Oficiálne vyhlásenie zverejnili pozostalí až v týchto dňoch. „Moja sestra Samantha Lesley Ramplin bola po celé tie roky skvelou dvojnásobnou matkou. Veľmi milovala svoju dcéru Summer, ktorá má 27 rokov, a syna Dennyho, ktorý by dnes mal 19. Žiaľ, pred dvoma rokmi tragicky zahynul pri nehode na motorke,” znie v spomínanom stanovisku, ktoré poskytla sestra niekdajšej modelky. 

„Jej žiaľ bol neuveriteľný a po jeho smrti začala viac piť alkohol. My ako rodina sme tu boli vždy pre ňu,” dodala a tiež prezradila, že Sam zabezpečili aj odbornú psychiatrickú pomoc. Viackrát totiž naznačovala, že má samovražedné sklony a hovorievala o tom, že sa poberie za synom.

Niekdajšia hviezda trávila posledné mesiace svojho života v Španielsku, kde sa usilovala prísť na iné myšlienky. V januári tohto roka ju však našli obesenú. Koroner vylúčil cudzie zavinenie a v jej krvi neboli vôbec stopy po alkohole, či drogách.

Sam Ramplin s milovaným synom Dennym.
Zobraziť galériu (4)
Sam Ramplin s milovaným synom Dennym.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sam Ramplin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu