Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlaté časy venované zosnulému Hrycovi (†71): Wandu pred kamerami zaliali slzy... Zasahovať musel Milan Lasica!

Wandu pred kamerami zaliali slzy! Zobraziť galériu (4)
Wandu pred kamerami zaliali slzy! (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Uplynul už viac ako mesiac, odkedy do neba odišiel úžasný a nezameniteľný Andy Hryc (†71). Na herca, ktorý prehral svoj boj so zákernou leukémiou, si najnovšie zaspomínali v relácii Zlaté časy...

V spoločnosti moderátorov Eleny Vacvalovej a Milana Lasicu sa tak objaví aj dcéra nebohého herca - Wanda Admík Hrycová. Tá počas šou prezradí niekoľko pikošiek zo života umelca, ktorý sa vďaka svojmu talentu a temperamentu stal legendou. A nebude sama, kto si ho počas vysielania uctí. 

Zlaté časy venované zosnulému Hrycovi († 71): FOTO Wandu pred kamerami zaliali slzy... Zasahovať musel Milan Lasica! (Zdroj: RTVS)

Galéria: Zábery z poslednej rozlúčky s hercom Andym Hrycom.

Hold mu prostredníctvom video-dokrútok vzdá aj niekoľko ďalších osobností. Medzi nimi i Andyho blízky priateľ, herec Dušan Cinkota, ktorý sa počas samotného pohrebu chopil smútočnej reci. No a práve počas jeho preslovu v dokrútke to Wandu zlomí a pred kamerami v štúdiu sa rozplače. 

Wanda Hrycová sa počas nakrúcania neudržala.
Zobraziť galériu (4)
Wanda Hrycová sa počas nakrúcania neudržala.  (Zdroj: RTVS)

Okrem toho, na svojho zosnulého ocka aj čo-to bonzne. Viac sa dozviete vo videu vyššie. No a to, čo Wandu rozplakalo a ako musel zasiahnuť Milan Lasica, sa dozviete už vo štvrtok o 20:30 na obrazovkách RTVS! 

Viac o téme: Andy HrycWanda Adamík HrycováZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu