Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obesil sa počas nakrúcania: Smrť vo Výmene manželiek... Našli ho v lese!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Tv Nova)

SLAVKOV - Známu šou poznačila smrť! V utorok mal pohreb policajt, ktorý sa zabil počas nakrúcania Výmeny manželiek. Jeho smrť je obrovským šokom, so ženou vraj nemali vo vzťahu žiadne problémy. Napriek tomu odišiel do lesa a obesil sa.

Informácie priniesol český Blesk. „Musíme s ľútosťou potvrdiť smrť účastníka jednej z našich šou. Jeho rodine vyjadrujeme hlbokú sústrasť. S ohľadom na okolnosti túto epizódu samozrejme nebudeme vysielať,” uviedla riaditeľka komunikácie televízie Nova Lucie Melecká s tým, že vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemôže zverejniť ďalšie podrobnosti. 

Obesil sa počas nakrúcania:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BLESK)
 

Podľa policajnej hovorkyne Pavly Jirouškovej muži zákona preverujú všetky okolnosti a zisťujú aj to, či na smrti ich kolegu nemal podiel aj niekto ďalší. 

Najbližšie okolie totiž tvrdí, že tragédii nič nenasvedčovalo a Stanislav bol veselý ako vždy. Dokonca ani s manželkou vraj žiadne problémy vo vzťahu nemal. „Žili v úplne spokojnom manželstve. Do relácie išli zo srandy,” tvrdí susedka. 

Rodinná známa Blesku povedala, že ani s vymenenou manželkou nedošlo k žiadnym nezhodám a dvojica si celkom rozumela. Napriek tomu počas nakrúcania prišlo k nejakému zlomu a policajta našli 11. augusta obeseného na strome v lese. 

Údajne po sebe zanechal dva listy na rozlúčku – jeden pre staršieho syna, ktorý už dovŕšil 18 rokov. V tomto liste vraj popísal miesto, kde chce svoj zúfalý čin vykonať. Ďalší podľa svedkov obsahoval dôvody, prečo sa takto rozhodol. 

Obesil sa počas nakrúcania:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: slavkov-u-opavy.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu