Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dosť zlá FOTO oscarovej herečky: Jen, preboha, si to ty?!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiadna sláva! Keď sa herečka Jennifer Lawrence (28) ukáže v spoločnosti, je vždy krásna. Zdá sa však, že aj ona má občas zlý deň, kedy svoj vzhľad vôbec nerieši. Jeden taký nastal i nedávno, keď ju zvečnili paparazzi. V pokrčenom tričku bez podprsenky, s nenalíčenou tvárou a neupravenými vlasmi mala na míle ďaleko od krásky, na akú sme zvyknutí.

O tom, že je Jennifer Lawrence talentovanou herečkou, niet pochýb. Veď, nie nadarmo má sošku Oscara za svoj výkon vo filme Terapia láskou. Okrem toho je ale aj atraktívna a šarmantná. Potvrdzuje to vždy, keď sa objaví na červenom koberci. 

Jennifer Lawrence je na červenom koberci vždy upravená.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lawrence je na červenom koberci vždy upravená.  (Zdroj: SITA)

V súkromí si však slávna kráska na dokonalosť vôbec nepotrpí. Skôr naopak. Bulvárni fotografi ju už viackrát zvečnili neupravenú. Jennifer je prirodzene pekná, takže si to môže dovoliť. 

Počas uplynulého týždňa si to však namierila do ulíc vo vykrčenom tričku, pod ktorým nemala podprsenku a vyťahaných teplákoch. To v kombinácii s nenalíčenou tvárou a neupravenými vlasmi nevytváralo práve najlepší celok. Lawrence tak pripomínala skôr šedú myšku než oscarovú divu.  

Jennifer Lawrence očividne nemala svoj deň.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lawrence očividne nemala svoj deň.  (Zdroj: profimedia.sk)
   

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu