Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oscarová mamina v uliciach: Ehm, bola vôbec tehotná?!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Väčšina ľudí si ju pamätá ako mladú hviezdu z filmovej série Hry o život. Dnes je však z Jennifer Lawrence (31) matka malého syna, o ktorom sa vie len veľmi málo, keďže si herečka svoje súkromie dokonale stráži. Na najnovších záberoch však pôsobí dojmom, akoby ani žiaden pôrod neabsolvovala.

Vo februári priviedla na svet svoje prvé dieťa. Aj keď nikdy neprezradila meno ani pohlavie, minulý mesiac sa objavila v The Ellen DeGeneres Show, kde niečo načrtla samotná moderátorka. Tá je s Jennifer susedka. „Mimochodom, často počujem, ako sa s ním rozprávaš," povedala Ellen, čím zrejme nechtiac prezradila, že ide o chlapca.

Na najnovších záberoch však hollywoodska herečka vyzerá, akoby ani nikdy nerodila. Svoju štíhlu fugúru predviedla obyvateľom New Yorku v čiernom crop tope. Hviezda série Hry o život tak ukázala, že popôrodne kilá už vôbec nemusí riešiť. 

Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lawrence  (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje jediné dieťa má s obchodníkom s umením Cookom Maroneym (37). S tým sa spoznala v roku 2018 a v roku 2019 sa zosobášili. Od samého začiatku držala dvojica svoj vzťah v tajnosti. Aj dnes sa dozvedáme o tomto páre len sporadicky.

Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lawrence  (Zdroj: SITA)

Jennifer sa preslávila v úlohe Katnis Everdeenovej v sérii Hry o život. Prvý film mal premiéru v roku 2012 a rok nato sa objavila v romantickej komédii Terapia láskou, kde si zahrala v hlavnej úlohe po boku Bradlyho Coopera a Roberta De Nira. Naposledy sa objavila v komédii Don't Look Up, v ktorej účinkoval napríklad aj Leonardo DiCaprio.

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu