Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bolestné PRIZNANIE oscarovej herečky: Pred svetom utajila dva potraty!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Oscarová herečka Jennifer Lawrence (32) patrí k tým hviezdam šoubiznisu, ktoré si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Dôkazom je aj to, že takmer pol roka neprezradila, či sa jej narodil synček alebo dcérka. Nedávno poskytla magazínu Vogue otvorený rozhovor, kde tiež okrem iného priznala, že jej cesta za vytúženým potomkom nebola jednoduchá.

Koncom februára vyšlo najavo, že herečka Jennifer Lawrence sa stala maminou. Termín pôrodu nebol presne známy a kráska tiež držala v tajnosti meno i pohlavie dieťatka. Vedelo sa len, že otcom je jej manžel Cook Maroney. 

V najnovšom vydaní magazínu Vogue krásna umelkyňa prezradila, že sa radujú zo synčeka, ktorému dali meno Cy. Na prekvapenie mnohých otvorila aj svoju trinástu komnatu a priznala, že v minulosti bola už dvakrát tehotná. 

Prvýkrát nosila Jennifer dieťatko pod srdcom ako 20-ročná. A hoci si ho nechcela nechať a plánovala podstúpiť interrupciu, napokon o dieťatko prirodzene prišla. Druhýkrát si touto bolestivou skúsenosťou prešla na prelome rokov 2020 a 2021, keď už ako vydatá žena po dieťatku túžila. 

Lawrence si rodičovstvo užíva. Avšak netají sa tým, že má veľký strach z toho, aby svojho syna vychovávala v USA. Dôvodom sú časté streľby na školách a zákony o držbe zbraní. „A ľudia stále volia politikov, ktorí do zbraní tlačia peniaze. Vôbec tomu nerozumiem. Nič sa nezmenilo. Stále sme schopní obetovať životy našich detí za právo na nejaký dodatok, ktorý bol napísaný pred viac než 200 rokmi,” povedala k tomu rozhorčená herečka. 

Jennifer Lawrence a 15 rokov starší Cook Maroney spolu randili od jari 2018. Svoj vzťah priznali v septembri toho istého roku. Vo februári 2019 sa zasnúbili, v októbri už mali svadbu. Dnes sa už naplno venujú rodičovským povinnostiam. 

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu