Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladučká manželka (18) Bohuša Matuša (47): Slovenský spevák ju vytočil do nepríčetna… Vyzerám ako ku*va!

Bohuš Matuš a jeho o 30 rokov mladšia Lucinka sa brali 12. mája. Zobraziť galériu (7)
Bohuš Matuš a jeho o 30 rokov mladšia Lucinka sa brali 12. mája. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Presne 12. mája, teda v deň 18. narodenín nevesty, sa konala svadba Bohuša Matuša (47) a jeho o 30 rokov mladšej partnerky Lucie. Hosťom na svadbe bol aj slovenský herec Marián Vojtko (48), ktorý sa zrejme v potúženej nálade vyjadril, že mladá brunetka balila najprv jeho. A to mladú pani Matušovú poriadne vytočilo. Vyzerá vraj ako ku*va!


Bizarná svadba českého speváka (47) s čerstvou 18-tkou: V detskom parku a... Pes ako družička!


Vzťah českého muzikálového herca Bohuša Matuša a mladučkej Lucinky sa verejne prepiera už niekoľko rokov. Dvojica sa totiž začala stretávať ešte v čase, keď bola brunetka pod zákonom. Dnes sú z nich už rodičia malej Natálky a 12. mája, teda v deň 18. narodenín nevesty, sa z nich stali aj manželia. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

Na svadbu v zábavnom parku dvojica pozvala hŕstku svojich blízkych a priateľov. Medzi nimi aj slovenského herca Mariána Vojtka, ktorý pôsobí prevažne v Čechách. No a práve jeho slová mali mladú pani Matušovú poriadne vytočiť. Zrejme v potúženej nálade totiž vyzradil niečo, čo nemal. 

„Pamätám si ju, keď bola mojou fanúšičkou. Pretože nám to nevyšlo, lebo ja som nemal záujem, prebral mi ju Bohuš. V tom období mala 14 rokov a bola dosť vyspelá. Kto ju nepoznal, mohol si myslieť, že je staršia. Prajem im to,“ povedal novinárom ženíchov kolega.  


Pravda o kontroverznom vzťahu Bohuša Matuša a jeho Lucinky: Chcela aj tohto Slováka!


No a to nenechalo Luciou chladnou a na adresu Vojtka začala chrliť oheň. „Nikdy som nebola fanúšička Mariána Vojtka, na jeho vystúpenia som chodievala kvôli kamarátke, ktorá do neho bola zaľúbená. Dá sa povedať, že sme ho na svadbu pozvali kvôli nej, inak by medzi svadobnými hosťami ani nebol,“ vracia úder nevesta. 

„On tvrdí, že som ho dlho objímala, ale bolo to presne naopak. Vždy sa vyfotil s mojou kamarátkou a potom sa začal sápať po mne a žiadať, aby som sa s ním odfotila. Vždy sa sápal po každej. Štve ma to, pretože takto vyzerám ako ku*va!“ nedávala si servítku pred ústa mama 5-mesačnej Natálky. 

Manželia Bohuš a Lucie Matušovci s Mariánom Vojtkom.
Zobraziť galériu (7)
Manželia Bohuš a Lucie Matušovci s Mariánom Vojtkom.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Marián VojtkoBohuš MatušLucie Matušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu