Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizák šokoval nečakaným priznaním: Pár týždňov po svadbe... Ukončil to a odletel za bývalou!

Pár týždňov po svadbe odletel za svojou ex! Zobraziť galériu (4)
Pár týždňov po svadbe odletel za svojou ex! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Vyzeralo to na priam rozprávkový príbeh lásky, no obraz dokonalého páru veľmi rýchlo vybledol. Reč je o Júlii a Ľubomírovi, jednej z troch dvojíc, ktorá sa vzala počas šou Svadba na prvý pohľad. Obaja sa síce na konci vyjadrili, že by to spolu ešte radi skúsili, no ako sa ukázalo, nakoniec z toho nič nebolo. A to ani zďaleka nie je všetko.

Markíza už onedlho prinesie na svoje obrazovky druhú sériu šou Svadba na prvý pohľad. No a pri tejto príležitosti sa rozhodli vyspovedať ženícha Ľubomíra, ktorý svoje áno povedal v prvej sezóne. Ten sa opäť na nič nehral a otvorene porozprával o tom, čo sa stalo po skončení nakrúcania. Hoci sa s Júliou pred kamerami tvárili, že si ešte dajú šancu, pri prvej príležitosti si zbalil kufre a odletel preč. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo

A rovno za svojou bývalou priateľkou. „Priznám sa, po natáčaní mi začala chýbať moja ex. Kúpil som prvé letenky na Maltu a vycestoval za ňou. Nakoniec sme však zistili, že jediné, čo nás k sebe ťahalo, bola chémia. Vzťah nám začal po chvíli škrípať a rozišiel som sa aj s ňou,“ vysvetlil pre web markiza.sk, prečo skončil práve na Malte, kde je až dodnes. 

Ľubo a Júlia sa po nakrúcaní rozišli. Blonďavý fešák si zbalil kufre a odletel za svojou ex.
Zobraziť galériu (4)
Ľubo a Júlia sa po nakrúcaní rozišli. Blonďavý fešák si zbalil kufre a odletel za svojou ex.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aktuálne má však v pláne vrátiť sa späť na Slovensko. A vyšportovaný fešák je stále nezadaný.  „Konečne sa po dvoch rokoch vraciam na Slovensko a som pripravený usadiť sa. Dúfam teda, že ma tu čaká moja nastávajúca,“ verí sympaťák z Bernolákova. Snáď ho tu teda konečne naozaj postretne šťastie a po návrate nájde ženu svojho života.

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadJúlia a Ľubo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu