Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka vzala dcérku s hrozivou škvrnou v ústach k lekárovi: Keď zistili, čo to je, prepadla sa od hanby

Malá Bella spôsobila svojej mame šok. Zobraziť galériu (4)
Malá Bella spôsobila svojej mame šok. (Zdroj: FB/Darian Depreta, topky)

LONDÝN - Matku Darian Depretaovú vystrašila tmavá škvrna na podnebí úst jej malej dcérky Belly. Okamžite zalarmovala obvodného lekára, kde zdravotná sestra tvrdila, že ide o materské znamienko. Keď sa však Darian dozvedela pravdu, zostala skutočne zahanbená.

Chlapec (9) mal čudný pocit v uchu: FOTO Keď sa lekári pozreli dnu... Takéto niečo ešte nevideli

Sestra v nemocnici privolala dvoch ďalších špecialistov, aby preskúmali podnebie úst malej Belly. Tí zistili, že to nie je materské znamienko, ale obyčajný kus kartónu. „Snažila som sa to utrieť, aby som zistila, či to zmizne,“ napísala na Facebooku matka Darian, ktorá u lekára vyvolala paniku.

Matka vzala dcérku s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darian Depreta )

Dokonca aj zdravotná sestra sa pokúšala vytrieť divnú škvrnu na Bellyinom podnebí, podľa jej slov „nič podobné ešte nevidela“. Sestra navrhla, že môže ísť o materské znamienko. Darian ale trvala na tom, že svojej dcérke starostlivo čistí ústa a takéto znamienko by si určite všimla.

„Upozornila som na to, že kraje tej škvrny boli svetlejšie. Sestrička sa snažila škvrnu zoškrabať. Nakoniec sme zistili, že je to kus kartónu, ktorý Bella požula a uviazol na podnebí jej úst,“ opisuje matka vo facebookovom príspevku. Darian zostala v rozpakoch.

Matka vzala dcérku s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darian Depreta )

„Už nikdy sa v tej ordinácii neukážem. Päť minút som plakala a smiala sa súčasne,“ priznala matka. Spomenula si, že Bellu pristihla, ako žuje kartónovú škatuľu. Skontrolovala jej ústa, no nenapadlo jej, že by sa kus kartónu mohol prilepiť na podnebie úst.

Matka vzala dcérku s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darian Depreta )

Príspevok pobavil množstvo čitateľov na Facebooku. Mnohí v komentároch zdieľali svoje príbehy s deťmi, kedy reagovali trochu prehnane. Našťastie, napriek prvotnému pocitu zahanbenia Darian tento incident berie s humorom a nadhľadom.

Viac o téme: DieťaLekárústaMaterské znamienko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu