Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (34) sa zobudila a zistila, že pribrala desiatky kilogramov: Kvôli tejto strašnej KOMBINÁCII

Misé sa podarilo schudnúť Zobraziť galériu (4)
Misé sa podarilo schudnúť (Zdroj: Facebook/Misé Coakley)

WHITBY - Tridsaťštyriročnú Britku postihla kombinácia niekoľkých ochorení - meningitídy, osýpok a zároveň žľazovej horúčky. To spôsobilo, že denne prespala neuveriteľných 22 hodín. Kvôli nedostatku pohybu sa jej konfekčná veľkosť zväčšila z 38 až na 52. Našťastie sú jej prebytočné kilá už minulosťou a ona sa opäť môže pýšiť chudou postavou.

Žena pochádzajúca z anglického grófstva North Yorskhire tvrdí, že sa zobudila tučná. "Väčšinu času som bola mimo. Nedokázala som sa pohnúť bez toho, aby som po chvíli nezaspala od vyčerpania. Keď som bola bdelá, jedla som veľa nezdravých jedál, ktoré môžu za moje rapídne pribratie," opisuje svoj stav Misé Coakleyová. 

Žena (34) sa zobudila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Misé Coakley)

V posteli preležala doslova celé roky, od novembra 2010 až do februára 2013. Až do momentu, kedy jej na rodinnej svadbe skolabovali vlastné nohy a nezmestila sa do oblečenia menšieho ako 52, svoju nadváhu nevnímala ako problém. Vtedy si po prvýkrát uvedomila, ako vyzerá. Zapojila sa preto do programu Slimming World, aby svoju hmotnosť vrátila do pôvodnej podoby. "Cítim sa skvele, aj napriek tomu, že stále musím dohliadať na svoj energetický level. Som oveľa zdravšia, než som bola predtým," konštatuje Misé. 

Žena (34) sa zobudila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Misé Coakley)

Za počiatok nešťastného sledu udalostí považuje smrť svojho otca, ktorý zahynul v roku 2009 pri páde lietadla do Atlantického oceánu. Odvtedy sa úplne ponorila sama do seba. V novembri 2010  vážne ochorela po tom, ako sa na jej tvári objavila zvláštna vyrážka. V nemocnici Coakleyovej diagnostikovali oslabený stav organizmu. Lekári zistili, že trpela meningitídou, teda infekciou ochranných membrán mozgu a miechy, osýpkami, čo je vysoko nákazlivá infekčná choroba, okrem toho aj vírusovou infekciou - žľazovitou horúčkou. Mladá žena musela podstúpiť lumbálnu punkciu.

Žena (34) sa zobudila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Misé Coakley)

Po piatich dňoch bola prepustená do domácej liečby, pričom jej lekári predpísali lieky a odporučili veľa odpočinku. V dôsledku toho prespala takmer celé dni a dokázala zjesť len samé nezdravé, vysoko kalorické jedlá. Potom však prišiel už spomínaný zlom a Misé sa podarilo schudnúť na pôvodnú hmotnosť. 

Viac o téme: ChudnutieObezitaMeningitída
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu