Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žene v lietadle vynadal cestujúci do smradľavej opachy: Gesto muža, ktorý sa jej zastal

Savannah Phillipsová zažila počas letu naozajstný šok! Zobraziť galériu (2)
Savannah Phillipsová zažila počas letu naozajstný šok! (Zdroj: FB/Savannah Phillips)

OKLAHOMA - Matka dvoch detí Savannah Phillipsová, ktorá letela z Oklahomy do Chicaga, sa stala terčom urážok, ktoré ju dohnali až k slzám. Starší muž, ktorý sedel vedľa nej, ju v textovej správe označil za zapáchajúcu tučibombu. Záver príbehu, ktorý Savannah vyrozprávala na svojom Facebooku, všetkých prekvapil. Džentlmeni ešte nevymreli!

Dvojnásobná mama Savannah Phillipsová, ktorá letela z Oklahomy do Chicaga, neverila vlastným očiam. Jej spolusediaci ju urazil tak, že sa nedokázala ubrániť slzám. Muž (60), ktorý posielal textovú správu jednému z jeho priateľov, na adresu Savannah napísal, že sedí vedľa smradľavej tučibomby. Vzhľadom na to, že starší muž mal na displeji zväčšené písmená, ohavný text bol neprehliadnuteľný.

Savannah Phillipsová s jej manželom.
Zobraziť galériu (2)
Savannah Phillipsová s jej manželom.  (Zdroj: FB/Savannah Phillips)

Let už hlásil meškanie a dotknutá Svannah sa už zmierovala s tým najhorším – celú cestu bude sedieť vedľa nepríjemného muža. Hlavu zo smútku jej ale zdvihol Chris, ktorý sedel za ňou. Plačúcu Savannah objal a muža požiadal, aby si s ním okamžite vymenil miesto. „Musím s vami hovoriť,“ vyhlásil. Zarazený šesťdesiatnik sa ho opýtal, prečo. Chris mu rázne odvetil, že videl, čo o svojej spolusediacej napísal a že to takto nenechá. Muž mu ďalej neoponoval a miesta si vymenili. „Veľmi veľa to pre mňa znamenalo,“ povedala pre britský denník dojatá Savannah.  

Srdcervúci príbeh zachytený na jedinej FOTO: Aj takýto krutý vie byť život

Džentlmen Chris si tak získal obdiv všetkých cestujúcich vrátane letušky, ktorá mu následne ponúkla všetky nápoje zdarma.  

Viac o téme: MužŽenaLetUrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu