Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhorší zážitok letušky, na ktorý do smrti nezabudne: Zatvárala dvere lietadla, keď zrazu...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Let AI 864 z Bombaja do Nového Dillí, ktorý mal odlet dnes o siedmej ráno, meškal z nepríjemných dôvodov. Zdržal sa viac ako hodinu kvôli nečakanému incidentu, kedy letuška pri zatváraní dvier spadla z výšky niekoľkých metrov na asfalt a utrpela vážne zranenia.

Romantika na palube lietadla sa poriadne zvrtla: Letuška za toto VIDEO dostala padáka

Letuška utrpela poranenia, keď spadla z lietadla spoločnosti Air India pri kurióznej nehode počas odletu na medzinárodnom letisku v Bombaji dnes ráno. Harsha Lobová (53) skončila v nemocnici s viacerými zlomeninami. Aerolinky teraz prešetrujú presné príčiny pádu.

"Pri nešťastnej udalosti jedna z našich palubných sprievodkýň vypadla na asfalt z dverí lietadla Boeing-777 počas ich zatvárania a utrpla zranenia nôh. Previezli ju do nemocnice Nanavati na ďalšie ošetrenie," uviedla podľa televízie NDTV vo vyhlásení letecká spoločnosť Air India.

Najhorší zážitok letušky, na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Air India)

Harsha Lobová má komplikovanú zlomeninu pravej nohy, oboch piat, ako aj zranenia na hrudi, bruchu a spodnej chrbtici, uviedli zdroje z nemocnice. Stará sa o ňu skupina špecialistov ortopédov, povedal novinárom šéf nemocnice Rajendra Patankar.

Viac o téme: PádLietadloLetuškaAir India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu