Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Blondínka s mega prsiami: Šokujúce priznanie z minulosti, je to prekliatie!

Jenna Toddová (27) Zobraziť galériu (4)
Jenna Toddová (27) (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

GLASGOW - Jenna Toddová (27), ktorá žije v Škótsku so svojím priateľom Jamesom Harveym, od svojich šestnástin hľadá lekára, ktorý by jej zmenšil prsia. Jej silné priznanie, ako sa z nej v tínedžerskom veku stala bulimička a znova sa vďaka rodine postavila na vlastné nohy, chytilo za srdcia množstvo ľudí.

Zatiaľ čo jej ich mnohé ženy tíško závidia, Jenna ich z duše nenávidí. „Vtipy o mojej veľkej hrudi počúvam neustále,“ sťažuje sa Jenna britskému denníku. Sympatická 27-ročná blondínka zo Škótska totiž trpí dysmorfiou. 

Jenna sa už vyše 10 rokov sťažuje na veľké bolesti.
Zobraziť galériu (4)
Jenna sa už vyše 10 rokov sťažuje na veľké bolesti.  (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

FOTO Žena prišla do práce omylom hore bez: Nečakané zistenie v kancelárii, na ten pocit nezabudne!

Priznala, že niekoľko rokov lekárov doslova prosila, aby jej prsia zmenšili. No zakaždým sa stretla s odmietnutím, prvé prišlo už v šestnástich. „Veľa dievčat túži po veľkých prsiach, no ja som vždy chcela presný opak,“ spomína Jenna.

Od lekárov sa jej dostávali rady, že ak schudne, prsia sa jej zmenšia prirodzene. V minulosti tak držala rôzne diéty, cvičila a tiež vystriedala niekoľko fyzioterapeutov, no k žiadnemu zmenšeniu podľa jej slov nedošlo.

Jenna Toddová (27)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

V tínedžerskom veku sa z nej dokonca stala bulimička, pretože lekári jej povedali, že na zákrok je ešte primladá a má radšej schudnúť. No aj keď siahala po rôznych preháňadlách a bola vychudnutá na kosť, jej prsia ostali bezo zmeny. „Lekár nehľadiac na moju váhu mi vždy poradil, aby som schudla,“ povedala Jenna.

Jenna Toddová (27)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

Toddová ďalej uviedla, že lekári nebrali do úvahy ani fakt, že ju sužujú ukrutné bolesti, najmä v oblasti chrbta. Okrem drastických diét skúšala svoju hruď kamuflovať oblečením, pretože jej prekážalo, že v spoločnosti na seba pútala pozornosť.

Našťastie, Jenna sa z bulímie vyliečila, za čo vďačí svojim rodičom. No ako uviedla na záver, do dnešného dňa nenašla lekára, ktorý by jej bol ochotný prsia zmenšiť.

Viac o téme: ŽenaPrsiaBolesť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu