Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce odhalenie: Alexandra (41) nenapadol nijaký medveď, lekár vyšiel s pravdou von

Alexander skončil v nemocnici.
Alexander skončil v nemocnici. (Zdroj: Twitter/Tam_Khan)

ASTANA - Alexander nie je Rus, ale Kazach. Do nemocnice sa nedostal po tom, ako ho z medvedieho brlohu zachránili psy. V skutočnosti trpel ťažkou formou psoriázy, ku ktorej sa pridružilo niekoľko ďalších zdravotných problémov. Táto pravda sa ukázala po tom, ako prehovoril Alexandrov ošetrujúci lekár. Doktor zároveň vysvetlil, ako sa pacient do zúboženého stavu dostal.

Prvotné informácie hovorili o tom, že zábery pochádzajú z Tuvianskej republiky na juhu Sibíri a zachytávajú muža pripomínajúceho múmiu. Malo ísť o Rusa, ktorého podľa jeho výpovede zmrzačil medveď a väznil ho v brlohu cca 30 dní, počas ktroých údajne pil vlastný moč. Tvrdil, že šelma mu počas zápasu zlomila chrbticu a zachránili ho až poľovnícke psy.

Muž mal zablatené telo, bol na kosť vychudnutý a vôbec sa nehýbal. Zrazu však otvoril oči a povedal, že sa volá Alexander. 

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre maloleté osoby a ľudí s citlivou povahou!

O pár dní neskôr (28. 6.) sa ukázalo, že všetko je inak. Alexander má 41 rokov, nie je Rus z oblasti Tuva a nebol medveďom zavlečený do brloha.

Uvedené vyšlo na povrch po tom, čo skončil v nemocnici v Kazachstane, v meste Aktobe. Skupina menom zello.poisk potvrdila, že muž je z mesta Aktobe a nebol napadnutý medveďom.

„Ten muž sa volá Alexander P. a býva v Aktobe v Kazachstane. Liečili sme ho v našej nemocnici a v závere minulého týždňa bol prepustený domov, kde sa o neho stará matka,“ prezradil médiám doktor.


Čítajte aj: Alexander tvrdí, že ho väznil medveď: Z FOTO jeho zmrzačeného tela mrazí, o vlások unikol smrti


Alexander bol do nemocnice privezený proti svojej vôli. Trpel autoimunitným ochorením, ktoré sa prejavuje tvorbou šupinatých fľakov na pokožke – psoriázou. Tým, že sa toto ochorenie nepokúšal liečiť, jeho stav sa zhoršoval. „Ležal doma, trpel apatiou. Nechcel ani ďalej žiť. Mal depresie,“ vysvetlil kazašský lekár Rustam Isajev. 

„Ako primár vám hovorím, že tento človek nie je z Tuvy a ani z nijakého iného mesta v Rusku,“ pokračoval nahnevaný doktor s tým, že dosiaľ všetko nasvedčuje tomu, že muža s ťažkou formou psoriázy niekto zneužil za účelom rozšírenia falošnej správy. Doktor Isajev na margo hoaxu zdôraznil, že ak sa preukáže, že záznam vyhotovil niekto z nemocnice, tak má okamžitú výpoveď. 

Psoriáza je autoimunitné ochorenie, ktoré sa prejavuje tvorbou šupinatých fľakov na pokožke. K jeho príčinám patrí dedičnosť v kombinácii s rizikovými faktormi. Okrem stresu, infekčného ochorenia a nezdravého životného štýlu k nim podľa odborníkov patrí aj hmotnosť.

Viac o téme: MedveďPsoriáza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu