Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

To je PREKVAPENIE! Známy párik po rozchode opäť spolu: Hovorí sa už aj o DIEŤATI

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - A že vraj nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky! Vyzerá to tak, že toto tvrdenie už dávno neplatí. Najnovšie to dokazujú aj herec Bradley Cooper (47) a krásna modelka Irina Shayk (36). Podľa medializovaných informácií si bývalí partneri totiž k sebe opäť našli cestu.

Hádam celý svet s nadšením sledoval, ako Jennifer Lopez a Ben Affleck dali svojej láske po dlhých rokoch druhú šancu. A ešte s väčšou radosť sa fanúšikovia prizerali tomu, ako svoju lásku spečatili svadbou. 

Vyzerá to tak, že v šoubiznise máme ďalší párik, ktorý sa rozhodol dať láske druhú šancu. Na topkách sme vás nedávno informovali, že Bradley Cooper a Irina Shayk, ktorí sa v júni 2019 rozišli, trávia spoločné chvíle na dovolenke na Bahamách. 

Kým Irina bola spájaná s Vitom Schnabelom a Kanye Westom, Bradley vraj randil s Humou Abedin. „V žiadnom z tých prípadov nešlo o nič vážne,” uviedol pre Page Six zdroj z ich okolia. Ten zároveň prezradil že rodičia 5-ročného dievčatka menom Lea De Seine si k sebe opäť našli cestu. „Boli na normálnej rodinnej dovolenke a uvažujú o tom, že budú opäť pár. Irina by dokonca dcérke rada dopriala súrodenca,” dodal človek z okolia dvojice. Či sa modelkina túžba  naplní, zrejme časom uvidíme. 

Irina Shayk a Bradley Cooper tvorili krásny pár. Nechajme sa prekvapiť, či svojej láske ozaj dajú druhú šancu.
Zobraziť galériu (7)
Irina Shayk a Bradley Cooper tvorili krásny pár. Nechajme sa prekvapiť, či svojej láske ozaj dajú druhú šancu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu