Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávny pár sa po rozchode opäť miluje: Na ulici sa neovládli... Takto si vymieňali nežnosti!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Dohady potvrdené! Na topkách sme vás už viackrát informovali o to, že šoubiznisové vrabce čvirikali, že Bradley Cooper (47) a Irina Shayk (36) sa rozhodli dať svojmu vzťahu druhú šancu. Dvojica sa k tomu nijako nevyjadruje, ale... Napokon ani nie je treba. Najnovšie paprazzi zábery totiž hovoria jasnou rečou!

Obľúbený herec Bradley Cooper a krásna modelka Irina Shayk sa do seba zamilovali v roku 2015. Vytvorili priam dokonalý pár a keď sa im v roku 2017 narodila dcérka Lea De Seine, zdalo sa, že im už viac ku šťastiu nič nechýba. V roku 2019 však prišiel šok v podobe rozchodu.

Hoci v prípade mnohých párov sú ostré vyjadrenia či napäté vzťahy po rozchode bežné, Bradley a Irina sa aj naďalej k sebe správali pekne a spoločne dbali o to, aby bola ich dcérka šťastná. 

Irina Shayk a Bradley Cooper dali svojej láske druhú šancu.
Zobraziť galériu (7)
Irina Shayk a Bradley Cooper dali svojej láske druhú šancu.  (Zdroj: SITA)

Obaja majú za sebou nejaké tie romániky, avšak ani u jedného z nich nešlo o nejaký vážny vzťah. Na prekvapenie mnohých si však k sebe v poslednom čase začali hľadať cestu nielen ako rodičia svojej dcérky, ale tiež ako partneri. Nuž a pri pohľade na ich aktuálne zábery je jasné, že už je ruka v rukáve...

Bulvárnym fotografom sa totiž prominentnú rodinku podarilo nafotiť, keď venčili ich štvornohých miláčikov. V istom momente sa zaľúbenci k sebe túlili a Irina dokonca Bradleyho chytila za zadok. FOTO nájdete TU!

Viac o téme: Bradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu