Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi pár poriadne prekvapil: Oni sú zase spolu?!

Irina Shayk a Bradley Cooper Zobraziť galériu (9)
Irina Shayk a Bradley Cooper (Zdroj: profimedia.sk)

BAHAMY - Užívajú si spoločné chvíle! Krásna modelka Irina Shayk (36) sa postarala o rozruch. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila sériu fotografií z dovolenky. A veru, jej božské telo nebolo to jediné, čím zaujala. Kráske totiž pri oddychu v exotike robil spoločnosť jej bývalý partner Bradley Cooper (47).

Obľúbený herec Bradley Cooper a krásna modelka Irina Shayk tvorili svojho času jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Pred piatimi rokmi sa im narodila dcérka Lea. Avšak v roku 2019 sa dvojica rozišla.

Fanúšikovia tejto dvojice sú však v týchto dňoch nadšení. Dôvodom je príspevok, ktorý Irina zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Medzi fotkami z dovolenky na Bahamách totiž bol aj záber, na ktorom pózujú spoločne s Bradleym. 

FOTO: Irina Shayk si užíva oddych na Bahamách. Spoločnosť jej robí aj jej ex - Bradley Cooper. (Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery).

 

K spomínaným fotkám pridala modelka srdiečko, čo medzi fanúšikmi hneď vyvolalo špekulácie, že sa k sebe Cooper a Shaik vrátili. Či je tomu tak, vedia len oni dvaja. Treba ale dodať, že dvojica aj po rozchode udržiavala dobré vzťahy. Vedeli sa tiež vždy dohodnúť aj na starotlivosti o dcérku. 

V médiách boli obaja spájaní s inými partnermi. Irina naposledy s raperom Kanye Westom, Bradley s političkou Humou Abedin. 

FOTO: Fanúšikovia i médiá vedú dohady o tom, že sa Irina Shayk a Bradley Cooper k sebe opäť vrátili. 

Promi pár poriadne prekvapil:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu