Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Božská JLo stratila súdnosť: Preboha! Fakt sa takto obliekla na omšu?

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Americká hviezda Jennifer Lopez (53) patrí medzi najobľúbenejšie postavy svetového šoubiznisu. Počas víkendovej zádušnej omše, ktorá sa odohrala v Miami v štáte Florida, však poriadne prestrelila. Na smútočnú udalosť totiž prišla v šatách, ktoré na takúto príležitosť boli viac ako nevhodné.

Americká speváčka sa počas víkendu objavila v Miami, kde sa zúčastnila zádušnej omše, ktorá sa uskutočnila na počesť spoločenskej osobnosti JR Ridingera. Na smútočnú udalosť však JLo nezvolila príliš vhodný outfit.

Na omši sa totiž objavila v čiernych šatách s hlbokým výstrihom, z ktorého jej išli každú chvíľu vypadnúť prsia. Jennifer na počesť svojho zosnulého priateľa zaspievala aj pieseň. Spoločnosť jej počas večera robil manžel Ben Affleck, s ktorým si povedali svoje áno tento rok.

Jennifer Lopez a Ben Affleck
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez a Ben Affleck  (Zdroj: Profimedia)

Spomínaný Ridinger založil v roku 1992 marketingovú spoločnosť Market America, ktorá sa časom stala jednou z najväčších medzinárodných firiem svojho druhu. Zakladateľ tohto podniku zomrel 30. augusta tohto roka na pľúcnu embóliu. 

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu