Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jennifer Lopez VYSTRAŠILA fanúšikov: Vymazala fotky, profil zahalila do čiernej… Teraz odhalila dôvod!

Jennifer Lopez vydesila fanúšikov. Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez vydesila fanúšikov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo sa to deje?! Jennifer Lopez (53) patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sú na sociálnych sieťach pomerne aktívne. So svojimi fanúšikmi sa delí o zaujímavosti nielen z pracovného, ale aj súkromného života. O to viac jej priaznivcov vystrašilo, keď popová diva zo svojho profilu vymazala všetky fotky a zahalila ho do čiernej. Obávali sa toho najhoršieho... A dôvod je už známy!

Čierna titulná fotka vo svete sociálnych sietí znamená najmä prejav smútku v súvislosti s úmrtím. Niet preto divu, že fanúšikovia Jennifer Lopez boli poriadne vysedení. Jej profil na sociálnej sieti Instagram sa totiž v uplynulých dňoch zahalil do čiernej. Speváčka vymazala všetky zverejnené príspevky a titulnú fotku nahradila čiernou. 

Galéria: Jennifer Lopez vo filmoch

Nič podobné popová diva doteraz neurobila, preto jej fanúšikovia začali mať dôvodné obavy, že sa v jej živote deje niečo zlé. Obajvili sa však špekulácie, že by sa takto mohla pripravovať na odhalenie svojho nového albumu. Podobne totiž v uplynulých rokoch odhalili svoje pracovné novinky aj Beyoncé a Taylor Swift. 

No a teraz je už jasné, že obavy fanúšikov boli zbytočné. Presne v deň 20. výročia vydania albumu This Is Me... Then, ktorý uzrel svetlo sveta 25. novembra 2002, totiž speváčka oznámila, že vyjde jej nový album s názvom This Is Me... Now. A jednou z piesní bude aj Dear Ben, pt. II - teda akési pokračovanie piesne z roku 2002. 

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu