Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovná JE SPÄŤ! Beyoncé po 6-ročnej pauze: Hlási veľkolepý návrat… TÝMITO FOTKAMI!

Beyoncé sa vracia!
Beyoncé sa vracia! (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia Beyoncé (40) majú obrovský dôvod na radosť! Hudobná diva mala uplynulých 6 rokov hudobnú prestávku. Posledný album vydala v roku 2016 a odvtedy si užívala "sladkého ničnerobenia". No aktuálne hlási návrat do šoubiznisu. Oznámila to touto titulkou v slávnom magazíne!

Keď v roku 2016 speváčka Beyoncé vydala svoj album Lemonade, máloktorý fanúšik očakával, že to na ďalších 6 rokov bude aj posledný. Hudobná diva v tom čase otehotnela s dvojičkami Rumi a Sirom. Po ich narodení išla jej kariéra bokom a až doteraz sa naplno venovala svojej rodinke. 

Ratolesti však medzičasom vyrástli a jej obdivovatelia majú obrovský dôvod na radosť. Kráľovná totiž hlási svoj veľký návrat do vôd svetového šoubiznisu. Naznačila ho júlovou titulkou britského magazínu Vogue. Tá zachytáva Beyoncé na koni v dlhých čiernych šatách a s výraznou korunou na hlave...

Na ďalšich záberoch je zas celá zahalená v kozmickej zlatej či v čiernej koži na motorke. Alebo s mega opätkami a perím na hlave sediac na obrovskej diskoguli. Skrátka obrovský bizár. Fanúšikov však určite zaujala informácia, ktorá tieto fotky sprevádzala. Beyoncé totiž pripravuje siedmy album s názvom Renaissance.

Viac o téme: Beyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu