Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Raper Jay-Z s dcérou (10) na zápase: Mladá ohúrila krásou po Beyoncé a… Si tak TRÁPNY, ocko!

Blue Ivy sa odtiahla od svojho otca, keď jej chcel dať pusu. Zobraziť galériu (5)
Blue Ivy sa odtiahla od svojho otca, keď jej chcel dať pusu. (Zdroj: Instagram/NBA)

SAN FRANCISCO - V utorok internetom obleteli zábery, ktoré pobavili nielen fanúšikov drsného rapera Jay-Z (52). Na finále NBA totiž prišiel v spoločnosti svojej 10-ročnej dcéry Blue Ivy, ktorú má s hudobnou divou Beyoncé (40). Mladá ohúrila krásou po mame a... Kamery zachytili aj trápny otcovský moment!

Raper Jay-Z a jeho dcéra Blue Ivy sú veľkí športoví fanúšikovia, pravidelne sa objavujú na basketbalových zápasoch. Aj v pondelok ich zahraničné médiá zachytili na piatom zápase finále NBA. A video z tohto momentu už stihlo obletieť celý svet. 

Desaťročná dcéra rapera a hudobnej divy Beyoncé na ňom ohuruje krásou. Už je z nej mladá slečna,  ktorá sa rada parádi. Na sebe mala koženú bundu, na čiernom tričku zavesené slnečné okuliare a na ušiach veľké kruhové náušnice. No neprehliadnuteľné boli jej husté kučeravé vlasy, ktoré spolu s krásou zdedila po slávnej mame. 

A že tam je viditeľná podoba, sa zhodli aj mnohí fanúšikovia. „Má gestá a mimiku Beyoncé, veľmi sa mi to páči!“ znel jeden z komentárov a pridal sa ďalší: „To bola moja prvá myšlienka, ktorá mi napadla - to sú spôsoby Beyoncé.“. No hoci Beyoncé a Jay-Z sú svetové hviezdy, pre mladú Blue Ivy sú to skrátka len "rodičia".

A práve jeden takýto úplne bežný "trápny otcovský moment" sa podarilo zachytiť priamo na zápase. Keď totiž drsný raper Jay-Z objal svoju dcéru okolo krku a chcel jej dať pusu na líce, mladá pubertiačka sa odtiahla, usmiala sa a je úplne jasné, čo jej išlo v hlave: „Si tak trápny, ocko!“ Skrátka, takýmto chvíľam sa nevyhne ani tá najcoolovejšia svetová hviezda.

Viac o téme: Jay-ZBlue Ivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu