Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľké pokušenie Caluma Scotta na Slovensku: Po TOMTO chcel UKONČIŤ rozhovor a odísť!

Calum Scott na Lovestream festivale Zobraziť galériu (8)
Calum Scott na Lovestream festivale (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - britská popová hviezda Calum Scott (33) nedávno potešil svojich fanúšikov na Lovestream festivale. Mladý talentovaný spevák, ktorý láme rebríčky popovej scény, po svojom vystúpení poskytol aj rozhovor pre novinárov. Tí ho vyspovedali a prišlo aj na také otázky, ktoré ho natoľko zaskočili že mal chuť doslova ujsť. Čo ho tak dostalo?

Rozhovor s Calum Scottom na Lovestream festivale v Bratislave (Zdroj: Ján Zemiar, Maarty )

Hviezdy svetového formátu po svojom koncerte mávajú zvyčajne naponáhlo a nie vždy je priestor a možnosť sa s nimi odfotiť a nie to ešte porozprávať.

Calum Scott
Zobraziť galériu (8)
Calum Scott  (Zdroj: Ján Zemiar)

Calum Scott známy práve cez britskú šou ”Britain´s got talent", kde mu samotný obávaný kat poroty Simon Cowell dal tzv. zlatý bzučiak, na Lovestream festivale v Bratislave všetkých prekvapil. Na futbalovom štadióne vystupil na stage počas dvoch dní. To veru nikto nečakal. Prvýkrát sa ocitol na pódiu ako prekvapenie počas toho, ako hral dídžej z Lost Frequncies a spoločne s ním zaspieval najhranejši hit tohto leta ”Where are you now".

Calum Scott
Zobraziť galériu (8)
Calum Scott  (Zdroj: Ján Zemiar)

Napriek popularite a sláve si zachoval pokoru a musíme povedať, že pri samotnom rozhovore s Topky.sk bol veľmi priateľký, prekvapivo bezprostredný a srdečný. Spevák nám čo to prezradil o tom, čo ho najbližšie čaká a dozvedeli sme sa aj ďalšie pikošky z jeho súkromného života.

Je viac ako pravdepodobné, že britská hviezda na Slovensku nebola posledný krát, keďže ako sám povedal, veľmi sa mu tu páčilo a užil si aj relax, fitko a wellness pred samotným koncertom v nemenovanom luxusnom bratislavskom hoteli, kde sa počas pobytu na Slovensku zdržiaval. Nič mu vraj nechýbalo a bol so všetkým spokojný, avšak pri rozhovore... Prečo takmer odišiel, sa dozviete vo videu vyššie! 

Calum Scott
Zobraziť galériu (8)
Calum Scott  (Zdroj: Ján Zemiar)

Podľa všetkého má britský spevák mlsný jazýček a netajil sa tým, že neodmietne ani kvalitný drink. Nedalo nám to nespýtať sa ho, či ochutnal aj to naše pravé domáce zo Slovenska. O tom čo si svetoznámy interpret počas Lovestream festivalu doprial, zažil ale aj čo nestihol sa takisto dozvieš v našom rozhovore vyššie.

 

 

Viac o téme: Calum ScottLoveStream
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu