Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozchod s Britney ho zničil a dnes: Odkaz Justina Timberlaka pre zničenú speváčku!

Justin Tiomberlake a Britney Spears Zobraziť galériu (3)
Justin Tiomberlake a Britney Spears (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Justin Timberlake a Britney Spears tvorili pár tri roky a rozchod v roku 2002 speváka úplne zlomil. Šepkalo sa o blondínkinej nevere. Dnes je Britney v zúfalom stave a snaží sa vymaniť z poručníctva svojho otca Jamieho. Pri tejto príležitosti má jej bývalý priateľ jednoznačný odkaz.

Speváčka Britney Spears má za sebou množstvo škandálov a v rôznych etapách svojho života na tom nebola psychicky práve najlepšie. Preto je už 13 rokov jej poručníkom otec Jamie. 

Galéria: Britney Spears

Speváčka sa však snaží túto situáciu zmeniť. Rada by sa dostala k vlastným peniazom a tiež by chcela o sebe a svojom tele rozhodovať sama. „Som nešťastná, nemôžem spať, mávam depresie, každý deň plačem... Je to moja túžba a sen, aby sa toto všetko skončilo. Chcem späť svoj život,” vyhlásila umelkyňa. 


Šokujúce slová Britney Spears zo súdu: Páchajú na nej zverstvá… Bude vám z toho nevoľno!


Na jej snahu o oslobodenie sa spod otcovho rozhodovania o jej živote, zareagoval aj speváčkin expriateľ Justin Timberlake. S tým v roku 2002 nafotila nádherné fotky v spoločnosti rodiny a po troch rokoch vzťahu každý čakal zásnuby. No skôr, ako magazín Hello zamilované zábery použil, dvojica sa rozišla. Hovorilo sa o nevere Britney s jej choreografom. 

Justin by preto mohol mať na ňu ťažké srdce. No napriek tomu ju v jej aktuálnom boji plne podporuje. „Po tom, čo sme dnes videli, by sme mali Britney všetci podporiť. napriek našej minulosti, tomu dobrému aj zlému,” uviedol na Twitteri po tom, ako sa dostala na verejnosť speváčkina výpoveď zo súdu. 

Rozchod s Britney ho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

„To, čo sa jej deje, nie je v poriadku. Žiadna žena by nemala byť zbavená rozhodnutí, ktoré súvisia s jej telom. Nikto by nemal byť držaný proti svojej vôli. Ani nútený dožadovať sa prístupu k prostriedkom, ktoré si tak tvrdo vydrel,” myslí si spevák.

A v závere príspevku dodal, že Britney podporujú obaja s partnerkou Jessicou Biel. „Dúfame, že súd a jej rodina toto napravia a nechajú ju žiť, ako chce,” vyhlásil Justin. 

Viac o téme: Britney SpearsJustin Timberlake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu