Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vytúžená ZMENA v prípade Britney Spears: Otec sa vzdáva poručníctva... Speváčka bude konečne "SLOBODNÁ"!

Britney Spears bude konečne Zobraziť galériu (5)
Britney Spears bude konečne "slobodná". (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Niekoľko dlhých mesiacov svetové médiá zapĺňali informácie o prípade Britney Spears (39). Tá sa snažila vymaniť spod poručníctva svojho otca a zveriť svoj život nestrannej osobe. Doposiaľ to vyzeralo tak, že tak skoro sa speváčka vytúženej "slobody" nedočká. Nastal však nečakaný zlom - jej otec Jamie Spears (69) podal dokumenty na svoje odlovanie z funkcie opatrovníka!

Fanúšikovia Britney Spears, ale aj samotná speváčka, jasajú radosťou. Dlhé mesiace sa plavovláska snažila vymaniť spod kontroly svojho otca, žiadala o odvolanie jeho poručníctva a presunutie týchto právomocí na tretiu osobu. Jamie Spears sa však voči tomu vždy odvolal a so zmenou nesúhlasil. 

Galéria: Britney Spears

No neustály nátlak zo strany fanúšikov Britney Spears ho zrejme zlomil. Po vyše trinástich rokoch, čo spravoval jej život a mnohomiliónový majetok, sa prekvapivo rozhodol, že chce odstúpiť z funkcie opatrovníka. Informoval o tom portál TMZ s tým, že Jamie Spears vraj už stihol podať aj potrebné dokumenty. 

„Napriek tomu, že je pán Spears neustálym terčom neopodstatnených útokov, neverí, že verejný boj s dcérou o jeho pokračovanie vo funkcii opatrovníka by bol v jej najlepšom záujme,“ uvádza sa v právnych dokumentoch. „Takže aj napriek tomu, že musí napadnúť tento neopodstatnený návrh na jeho odvolanie, pán Spears má v úmysle spolupracovať so súdom a novým právnym zástupcom svojej dcéry, aby sa pripravil na riadny prechod k novému opatrovníkovi,“ píše sa ďalej.

Jamie Spears podal dokumenty na odvolanie svojho poručníctva.
Zobraziť galériu (5)
Jamie Spears podal dokumenty na odvolanie svojho poručníctva.  (Zdroj: SITA)

V dokumentoch sa ďalej uvádza, že pán Spears by nemal byť suspendovaný ani odvolaný z tejto funkcie, vraj je sám ochotný odstúpiť, ale až keď nastane ten správny čas. „Ale tento prechod musí byť riadny a musí zahŕňať vyriešenie záležitostí, ktoré sú predmetom súdneho konania. V záujme dosiahnutia tohto výsledku by mal Súdny dvor vyzvať všetky zainteresované strany, aby sa stretli a rokovali s cieľom vyriešiť tieto nevyriešené záležitosti v najlepšom záujme pani Spears,“ uvádza sa v dokumente. 

Právnik Britney Spears na túto správu okamžite reagoval. „Sme radi, ale nie zas tak prekvapení, že pán Spears a jeho právnik uznali, že musí byť odvolaný. Sme však prekvapení ich pokračujúcimi hanebnými a odsúdeniahodnými útokmi na páni Spears a ďalších ľudí. Tešíme sa, že budeme pokračovať v našom intenzívnom vyšetrovaní správania sa pána Spearsa a ďalších osôb počas uplynulých 13 rokov, keď z majetku svojej dcéry získaval milióny dolárov, a teším sa, že v blízkej budúcnosti budeme môcť pána Spearsa vypočuť pod prísahou. Medzitým by mal pán Spears namiesto falošných obvinení a lacných útokov na vlastnú dcéru okamžite odstúpiť,“ znie celé stanovisko. 

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu