Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Timberlake má doma ŠELMU s dokonalým ZADKOM: Aha, nedokáže sa od nej odlepiť!

Jessica Biel a Justin Timberlake Zobraziť galériu (8)
Jessica Biel a Justin Timberlake (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA - Užívajú si oddych a spoločné chvíle! Hviezdny pár Justin Timberlake (41) a jeho krásna manželka Jessica Biel (40) trávia v tohtoročnú dovolenku na luxusnej jachte a plavia sa po Stredozemnom mori. Pár, ktorý je spolu od roku 2012, sa nevyhol pozornosti paparazzov. A tí si veru prišli na svoje!

Manželia počas plavby podnikli aj výlet na Sardíniu, kde na nich natrafili bulvárni fotografi. Tým sa podarilo nafotiť Jessicu v sexi bikinách so zvieracou potlačou. Justin mal na sebe čierny oblek do vody a zelené šortky. 

Jessica Biel predviedla svoje sexi krivky v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Jessica Biel predviedla svoje sexi krivky v bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Spevák zo svojej atraktívnej manželky nedokázal spustiť oči a neustále ju jemne hladil alebo držal za ruku. Podľa svedka si slávny párik užíval chvíle plné aktivít, vrátane paddleboardingu, jazdy na kajaku a plávania. „Obaja sú mimoriadne aktívni a neustále niečo vymýšľajú. Čas trávia hraním sa na rôznych druhoch vodných hračiek, ktoré sú pre nich na jachte pripravené," povedal. „Hoci sú veľmi aktívni, majú čas byť k sebe láskaví, držia sa za ruky, smejú sa a bozkávajú. V skutočnosti dvojica zdanlivo našla dokonalú rovnováhu medzi trávením času na pláži, časom so svojimi kamarátmi a časom medzi sebou," dodal. 

Zdá sa, že medzi Jessicou a Justinom to stále iskrí. Prvýkrát sa stretli na večierku v roku 2007 a krátko na to začali spolu chodiť. V decembri 2011, pár mesiacov po krátkom rozchode, sa pár zasnúbil na dovolenke v Montane. Zosobášili sa v októbri 2012 počas romantického obradu. Spolu majú dvoch synov - Silasa a Phineasa.

 

Viac o téme: Justin TimberlakeJessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu