Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sladký fešák je MINULOSŤOU: Spevák zo slávnej kapely takto ZOSTAROL!

'N Sync Zobraziť galériu (3)
'N Sync (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Všetci starneme! A celebrity, ktoré svojho času patrili medzi najžiadanejšie hviezdy, nie sú výnimkou. Najnovšie to potvrdil aj člen legendárnej chlapčenskej formácie 'N Sync - Joshua Scott Chasez (46), známy aj ako JC. Spevák sa pridal k celebritám, ktoré majú účet na sieti TikTok a predviedol sa tam s úplne iným imidžom, než sme u neho zvyknutí.

Vo svojom prvom videu predviedol JC dlhšie vlasy a bradu plné šedín. Zároveň označil aj svojich bývalých kolegov z kapely – Chrisa Kirkpatricka (50), Lancea Bassa, (43), Justina Timberlakea,(41) a Joeyho Fatoneho (45), čím vyvolal u fanúšikov vlnu nadšenia. Všetci členovia slávnej kapely už majú v spomínanej aplikácii účty a teraz sa k nim vlastne pridal už aj Chasez. 

JC má za sebou svoj debut na TikTok-u. Išlo o 11-sekundové video, ktoré medzi priaznivcami formácie vyvolalo pozitívne ohlasy a nadšené komentáre. Viacerí ale bez rozpakov komentovali umelcove šediny. „JC sa nám zmenil z tínedžerského idola na striebornú líšku,“ znie jeden z príspevkov.

JC sa k spravovaniu svojho účtu postavil s plnou vážnosťou a svojim fanúšikom na komentáre aj reagoval. „Tento muž zostarol ako dobré víno," znie komentár, ktorý Chaseza určite potešil. 

JC Chasez pred pár rokmi.
Zobraziť galériu (3)
JC Chasez pred pár rokmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Všetci starneme... A aj JC Chasez je toho dôkazom.
Zobraziť galériu (3)
Všetci starneme... A aj JC Chasez je toho dôkazom.  (Zdroj: TikTok)

Fanúšikovia ale hlavne neskrývali nadšenie z toho, že umelec ja na TikTok-u vôbec aktívny. „Prepáčte do pekla, ale je toto skutočné?!” raeagoval jeden z nich. Umelec má z nadšenia fanúšikov radosť. V komentároch zároveň prezradil, že za celým nápadom vytvoriť mu profil je choreograf Josh Beauchamp, ktorý jednoducho „vzal do ruky jeho telefón a nahrávku vytvoril.“

Viac o téme: 'N SyncJoshua Scott Chasez JC Chasez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu