Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúca smrť v šou The Voice: Súťažiaca (†33) náhle zomrela... Zabila ju krvná zrazenina!

Speváčka z americkej šou The Voice Janice Freeman náhle zomrela. Zobraziť galériu (5)
Speváčka z americkej šou The Voice Janice Freeman náhle zomrela.

LOS ANGELES - Vo veku 33 rokov zomrela americká speváčka Janice Freeman. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka šou The Voice, kde svojím hlasom ohromila Miley Cyrus (26) aj Jennifer Hudson (37). Za svoj krátky život prekonala viacero vážnych chorôb ako lupus, rakovinu hrtanu či meningitídu. Nakoniec ju zabila krvná zrazenina, ktorá sa jej dostala do srdca.

Janice Freeman v roku 2017 zahviezdila v americkej šou The Voice, kde zaujala speváčky Miley Cyrus a Jennifer Hudson. Práve druhá zo spomínaných v súvislosti so smrťou talentovanej umelkyne zdieľala na instagrame video z jej prvého vystúpenia v súťaži. 

„To, že sme mohli počuť hlas Janice Freeman a to, že sme mohli sledovať kúsok z jej života, bolo požehnaním a inšpiráciou pre nás všetkých,“ napísala k videu oscarová herečka a speváčka. Spomenula si však aj prvá z menovaných, ktorá v šou bola jej koučkou.

„Ďakujem ti, Janice Freeman... Za všetko. Toto ťa proste vystihuje,“ napísala k záberu na Instagrame, na ktorom je dúha. Podľa portálu TZM bola Janice v sobotu doma so svojím manželom, keď začala mať problémy s dýchaním. 

Jej manžel zavolal záchranku a začal s resuscitáciou. Lekári okamžite speváčku previezli do nemocnice, kde ale neskôr zomrela na komplikácie spojené s krvnou zrazeninou, spôsobenú ťažkým zápalom pľúc. Tá sa jej nanešťastie dostala do srdca, čo sa jej stalo osudným.

Viac o téme: The Voice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu