Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stratená Miss Slovensko po 12 rokoch: Dala sa na VIERU a... Tomuto sa teraz venuje!

Marína Erceg (v tom čase Georgievová) ako víťazka Miss Slovensko 2010 Zobraziť galériu (7)
Marína Erceg (v tom čase Georgievová) ako víťazka Miss Slovensko 2010

BRATISLAVA – Marína Georgievová (31) získala titul kráľovnej krásy v roku 2010. Následne jej kroky viedli na svetovú súťaž, kde Slovensko odprezentovala najlepšie, ako vedela a stala sa podľa vtedajšej ankety najkrajšou Európankou. Niet sa čomu čudovať, keďže jej črty tváre sú naozaj nevídané. Ale čomu sa 12 rokov po súťaži venuje? Dala sa na vieru a toto teraz robí!

Maríne Georgievovej sa po prestížnej súťaži krásy otvárali dvere do sveta modelingu. Ona sa ale vtedy rozhodla inak a z očí verejnosti sa vytratila. Svoje súkromie si takisto dobre strážila. Pár rokov po jej víťazstve sa však život stratenej Miss na chvíľu poodhalil. Ako sme vás v tom čase na portáli Topky.sk informovali, vydala sa za staršieho biznismana Slobodana Ercega (62) a stala sa z nej dvojnásobná mamička.

Kariéru modelky síce obetovala, ale zato sa naplno venovala svojej rodine, aj keď v úzadí. Spoločenský život a šoubiznis jej zrejme neučaroval až natoľko, že by mu podľahla, ako napríklad jej kolegyne, ktoré sú dodnes známe. Prevažne ich ľudia evidujú na sociálnych sieťach, ale prekvapivým momentom taktiež nie je, ak ich vidia predvádzať na mólach.

Stratená Miss Slovensko po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.E.)

Marína (dnes už Erceg) si založila Instagram len tento rok v novembri a s najbližšími ľuďmi sa podelila o to, čomu sa dnes venuje. Kto by to bol čakal?! Mnohí by si možno mysleli, že sa úspešná kráska vráti naspäť k modelingu, keďže sa za tie roky vôbec nezmenila a stále vyzerá rovnako pôvabne. Opak je však pravdou. Tmavovláske prekvapivo učarovalo umenie a viera.

Spojila to dokopy a zrodili sa jej umelecké diela. Svoj účet na Instagrame pomenovala tiež veľmi tematicky a sama sa prezentuje ako umelkyňa. Na svojich obrazoch zvečňuje ikony Ježiša Krista, Archanjela Michaela či Cyrila a Metoda. Vyzerá to tak, že si po rokoch našla hobby, ktoré jej robí v živote tú najväčšiu radosť.

Stratená Miss Slovensko po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.E.)

Niet pochýb, že bývalá Miss sa stala silno veriacou osobou. Talent jej rozhodne nechýba a jej tvorbu si môžete pozrieť nižšie v galérii.

Viac o téme: Marína GeorgievováMarína Erceg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu