Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajný život »stratenej« Miss Slovensko: O 31 rokov starší chlap a teraz... Ďalšie prekvapenie!

Marína Georgievová Zobraziť galériu (5)
Marína Georgievová

BRATISLAVA - Tajnostkárka! V roku 2010 získala Marína Georgievová (26) prestížny titul Miss Slovensko. No kým sa jej kolegyne snažia z takéhoto úspechu vyťažiť čo najviac, po exotickej Slovenke sa po súťaži akoby zľahla zem. Brunetka sa totiž zahľadela do oveľa staršieho biznismena, prestala sa ukazovať na verejnosti a informácie zo svojho súkromia tajila, ako sa len dalo. Od čias jej najväčšej slávy sa kráska vydala, porodila syna a... skalným fanúšikom postupne naservírovala aj ďalšie prekvapenie!

V apríli 2010 zasadla Marína Georgievová na trón kráľovnej krásy. No hoci všetky svoje súperky doslova prevalcovala a v súťaži jednoznačne zvíťazila, prehliadkové móla a sľubnú kariéru napokon vymenila za život v úzadí.


Stratená slovenská kráska: Pol roka tajností... Teraz sa prezradila!


Brunetka sa totiž zaľúbila do podnikateľa z Bosny a Hercegoviny, Slobodana Ercega, ktorý je od nej starší o celých 31 rokov. Marína sa totálne izolovala od spoločenského diania a dokonca sa jej v tom období podarilo ututlať aj takú informáciu, že svojmu priateľovi priviedla na svet syna.

V júni 2015 svojim priaznivcom naznačila ďalšiu, nemenej zaujímavú pikošku. Na sociálnej sieti totiž zverejnila fotografiu vo svadobných šatách, na ktorej pózuje spoločne aj so svojím triapolročným synčekom. Bývalá misska si navyše zmenila svoje dievčenské meno na Marína Erceg, čo bolo jasným dôkazom toho, že zo sladkej slečinky je už dlhšiu dobu vydatá pani.

Jedným z ďalších prekvapení, ktoré si Marína pre všetkých prichystala, je však bezpochyby aj to, že sa kráska v súčasnosti teší už v poradí z druhého potomka. S radostnou správou sa podelila so svojimi známymi ešte v auguste 2016, ktorým na sociálnej sieti prezradila, že je z nej šťastná dvojnásobná mamička. Sedem rokov po víťazstve v miss je tak z nej šťastná žienka domáca s dvomi ratolesťami. 

Viac o téme: Marína Georgievová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu