Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Celebrity v ŠOKU: Známy Čech spáchal SAMOVRAŽDU... Mal iba 39 rokov!

Jan Pokorný spáchal samovraždu Zobraziť galériu (4)
Jan Pokorný spáchal samovraždu (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Českým šoubiznisom momentálne otriasa obrovská tragédia. Známy Čech, ktorý bol spájaný s mnohými celebritnými menami, spáchal samovraždu. Vyskočil z okna...

Smutná správa! Celebritný stylista Jan Pokorný spáchal samovraždu. Včera vo večerných hodinách sa rozhodol svoj život ukončiť skokom z okna. Na miesto boli okamžite privolané záchranné zložky, ktoré mu, žiaľ, už nedokázali pomôcť. Zraneniam na mieste podľahol.

Ako informoval český portál Blesk, jeho smrť potvrdil policajný hovorca Jan Rybanský. „Včera po 20. hodine sme našli mŕtve telo na nádvorí ulice U Rajské zahrady. Muž narodený v roku 1983 utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Prípad sa vyšetruje ako samovražda, bola nariadená lekárska pitva,“ uviedol hovorca. Čo ho k viedlo k tomuto činu, je nateraz otázne.

Celebrity v ŠOKU: Známy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

Pokorný patril medzi najuznávanejších českých stylistov a svojím vkusom si získal mnoho známych mien zo sveta šoubiznisu. Vo svojej kariére mal tú česť stretnúť sa s rôznymi úspešnými ľuďmi. Obliekal napríklad českú modelku Simonu Krainovú, herečku Jitku Schneiderovú, ale aj spevákov Adama Pavlovčina či Bena Cristovaa. Na módnych prehliadkach sa stretával aj s modelkami, napríklad s Denisou Dvorákovou, s ktorou je aj na fotografii nižšie.

Viac o téme: Simona KrainováBen CristovaoJan PokornýAdam Pavlovčin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu