Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyhrážky smrťou, ohrozovanie NOŽOM a potom: Toto sa v markizáckych Premenách ešte NIKDY nestalo!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - K úspešnému chudnutiu okrem správnej stravy a pohybu patrí aj psychická pohoda. Jessica Záhradová sa však v Extrémnych premenách ocitla v situácii, keď musela neustále myslieť na útoky od svojho bývalého partnera.

Ďalšou adeptkou na chudnutie sa stala Jessica Záhradová, ktorá ako 23-ročná vážila 135 kilogramov. Do boja s nadváhou sa pustila odhodlane, tréner Maroš Molnár si však po istom čase všimol, že nie je úplne v pohode. 

Vyhrážky smrťou, ohrozovanie NOŽOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Vyhrážky smrťou, ohrozovanie NOŽOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Blondínka s ním to, čo ju trápi, rozoberať nechcela, neskôr sa však obrátila na psychologičku. Ako vyplávalo na povrch, neustále bola v myšlienkach pri svojom poslednom vzťahu, ktorý naozaj nebol prechádzkou ružovou záhradou. „Pri mojom poslednom partnerovi niekoľkokrát som sa bála o svoj život. Okrem toho, že to chcel ten chalan napáliť so mnou niekde autom, veľakrát ma niekde nechal a tak... Psychicky vydieral, šikanoval,” uviedla. 

Po čase si samozrejme uvedomila, že takto to nemôže fungovať a rozhodla sa vzťah ukončiť. „Raz som bola doma sama so sestrou, aj on tu bol a ja som to už chcela ukončiť a chlapec to evidentne nezvládal. Zobral nožík a chcel sa zabiť, takisto s tým išiel aj proti mne, čiže mohol zabiť aj mňa, minimálne mi niečo spraviť. Vyvrcholilo to tak, že odpadol, riešila to polícia, sanitka... no, do detailov radšej ani nezachádzať. Som potom ďalšie dva týždne ešte nefungovala,” prezradila mladá žena.

Jessica s bývalým priateľom
Zobraziť galériu (6)
Jessica s bývalým priateľom  (Zdroj: Tv Markíza)

Ako dodala, práve tieto udalosti mali ďalší vplyv na jej priberanie. „A tam som vlastne pribrala od toho momentu asi 20 – 30 kíl,” tvrdí Jessica. 

O svojom vzťahu neustále rozmýšľala preto, že sa jej prihodilo niečo, čo sa v Extrémnych premenách na Markíze ešte nikdy doteraz nestalo. Dvaja účastníci sa do seba zaľúbili. Jessica bola v bootcampe v rovnakom čase, ako Ľubomír Sedliaček z minulej epizódy. Navzájom sa podporovali, veľa sa rozprávali a nakoniec medzi nimi vznikla hlbšia náklonnosť. Jessica však práve pre svoj minulý vzťah veľmi dlho rozmýšľala, či tomuto mužovi má dať šancu. Nakoniec tak urobila a zdá sa, že im je spolu naozaj dobre. 

Vyhrážky smrťou, ohrozovanie NOŽOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ľubomír a Jessica
Zobraziť galériu (6)
Ľubomír a Jessica  (Zdroj: Tv Markíza)

Negatívne myšlienky však mali vplyv aj na Jessicino chudnutie. Ako to zvládla a či splnila Marošove a svoje ciele, sa dozviete už dnes večer na Markíze. 

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu