Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Premiéra plná celebrít: Nvotová ako hviezdna GALAXIA, Müller à la DEDO MRÁZ a na pódiu... Uf, len pre silné žalúdky!

Teraza Nvotová a Richard Müller na pemiére filmu Svetlonoc Zobraziť galériu (10)
Teraza Nvotová a Richard Müller na pemiére filmu Svetlonoc (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa v jednom z bratislavských kín odohrala premiéra filmu Svetlonoc, ktorý vznikol pod taktovkou mladej, úspešnej režisérky Terezy Nvotovej. Kinematografický zážitok si nenechali ujsť ani naše celebrity. Samotná Tereza zahviezdila v galaktickom outfite a dokonca prišiel aj Richard Müller ako pomyselný Dedo Mráz. No na pódiu všetkých dostalo toto živé zviera.

Premiéra filmu Terezy Nvotovej - Svetlonoc (Zdroj: Maarty von B)

Slovenská kinematografia sa opäť budí zo spánku a ponúka naozaj kvalitné trháky. O tom svedčí aj novinka v podaní mladej a talentovanej režisérky Terezy Nvotovej s názvom Svetlonoc. Jej počin si prišli vychutnať aj známe tváre zo šoubiznisu.

Do bratislavského kina v nemenovanom nákupnom centre zavítal aj slovenský spevák Richard Müller, ktorý viacerým svojím zjavom pripomínal novodobého Deda Mráza, ktorý roznáša darčeky. Tentokrát však hudobník do kina priniesol len sám seba, avšak s pozitívnou náladou.

Richard Müller
Zobraziť galériu (10)
Richard Müller  (Zdroj: Ján Zemiar)

Samotná režisérka na premiére doslova zažiarila, keďže sa na túto výnimočnú udalosť nahodila do rafinovaných ligotavých šiat a pôsobila ako taká hviezdna galaxia. Hviezdny prívlastok však sedí aj k jej počinu, keďže si vyslúžil naozaj zaslúžených 7 hviezd v hodnotení na IMDB.

Teraza Nvotová
Zobraziť galériu (10)
Teraza Nvotová  (Zdroj: Ján Zemiar)

No ešte väčšiu pozornosť na seba strhol tento plaz. S tým veru nikto nerátal. Nebojte sa, neušiel z miestnej Zoo. Avšak nebýva to častým zvykom, aby sa v spoločnosti nachádzal aj had. No jeho prítomnosť na pódiu nebola náhodná. Bol tam celkom zámerne, keďže režisérka v mysterióznej dráme pracuje aj s týmto predátorom.

Ako to na premiére filmu vyzeralo a kto všetko sa ocitol s hadom pred filmovým plátnom, si môžete pozrieť vo videu vyššie a v našej galérii.

Viac o téme: Richard MüllerTereza NvotováPremiéra filmu Svetlonoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu