Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z vystúpenia rovno na pláž?! 60-ročná česká speváčka šokovala outfitom: Na pódiu V PLAVKÁCH!

60-ročná Heidi Janků prekvapila outfitom. Zobraziť galériu (3)
60-ročná Heidi Janků prekvapila outfitom. (Zdroj: Tv Barrandov)

PRAHA - Spevácka profesia si vyžaduje kostýmy, ktoré diváka zaujmú. Interpreti preto často siahajú po naozaj extravagantných kúskoch. Česká speváčka Heidi Janků (59) však nedávno aj vzhľadom na svoj vek výberom oblečenia šokovala. Na pódiu sa totiž objavila v niečom, čo pôsobilo ako plavky. Doslova, akoby z vystúpenia mala namierené rovno na pláž!

Heidi Janků v novembri oslávi 60. narodeniny, no na svoj vek nielen, že nevyzerá, ale ani sa naň necíti. Naďalej sa udržuje v kondícii a pýši sa svojimi ženskými krivkami. Na nedávnej narodeninovej oslave istého pražského kasína však doslova šokovala výberom svojho oblečenia.

Galéria: Heidi Janků

Na pódiu totiž vyzerala, akoby si len na chvíľu odskočila z pláže. Na sebe mala čosi, čo pôsobilo ako čierne celé plavky a na tom háčkované šaty. Viac ako kostým na vystúpenie to vyzeralo ako ľahký letný outfit, ku ktorému chýbal už iba slamený klobúk na hlavu, do jednej ruky nafukovačka a do druhej osuška. 

Odvážne sa obliekla aj Helena Vondráčková, ktorá zrecyklovala šaty zo svadby Gabriely Drobovej. Tiež mala na sebe priesvitnú vrchnú vrstvu, no pod to si na rozdiel od svojej kolegyne obliekla "menej odvážne" minišaty. A možno bol zadaný dress code - čokoľvek priesvitné! 

Z vystúpenia rovno na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Heidi Janků
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu