Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivé prognózy o blízkej smrti: Náhla zmena v stave slovenského herca s rakovinou!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Keď sa herec Marcel Nemec dozvedel, že má rakovinu, vyhliadky nezneli príliš pozitívne. Dnes už má za sebou prvých šesť chemoterapií a pocítil výrazné zmeny vo svojom stave.

Na začiatku boli doslova desivé slová. „Pozrite sa, s vašou diagnózou je životnosť 12 až 36 mesiacov,” povedala Marcelovi Nemcovi úprimne lekárka. 

Desivé prognózy o blízkej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

On sa však rozhodol neupadať do depresií, dokonca žartoval, že keď si najnovšie niečo kúpi, bude to mať rovno s doživotnou zárukou. Dnes sa však ukazuje, že optimizmus by v jeho prípade naozaj mohol byť na mieste. 

Herec má za sebou prvé kolo chemoterapií, v ktorom dostal šesť dávok. Práve včera absolvoval tú poslednú. A fanúšikom poslal odkaz plný nádeje. „Treba povedať, že ja sa cítim fakt vynikajúco, stále lepšie a lepšie, pribral som, začali mi rásť vlasy. Všetko smeruje k tomu, že sa blížim k titulke: Zázrak, vyliečil sa! Nechcem predbiehať udalosti, ale... Mne je fajn,” povedal vo videu. 

Desivé prognózy o blízkej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Teraz ho čaká mesačná prestávka a potom pôjde na vyšetrenie, ktoré ukáže, ako liečba postupuje. Veríme, že aj lekárske výsledky ukážu, že herca sa viac už desivé prognózy netýkajú. 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu