Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najdôležitejší deň slovenského herca: BOJ s rakovinou a... ZÁSADNÉ vyšetrenie!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Už niekoľko mesiacov sa herec Marcel Nemec podrobuje liečbe rakoviny. Práve včera absolvoval zásadné vyšetrenie, ktoré malo ukázať, či sa choroba dostala pod kontrolu alebo napriek všetkému úsiliu medicíne vzdoruje.

„Čaká ma asi najdôležitejšie vyšetrenie v mojom živote,” informoval včera svojich fanúšikov umelec, ktorý svoju liečbu celkom podrobne mapuje na sociálnej sieti. 

Najdôležitejší deň slovenského herca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Ako dodal, z domu odchádzal pokojný. Zrejme preto, že sám si už všimol zlepšenie. Už pred nejakým časom totiž prezradil, že sa cíti lepšie, trošku pribral a začali mu aj opäť rásť vlasy. 

A optimizmus bol naozaj na mieste! „Bol som dnes na dôležitom vyšetrení, ktoré malo ukázať, ako sa u mňa rakovinke NEdarí, teda, že nepribudli noví votrelci a nastavená liečba (a nielen tá medicínska) je top. Nuž a potvrdilo sa! Hurá! Cieľ je na dosah,” napísal Marcel s tým, že je naozaj šťastný. 

Okrem lekárov poďakoval aj fanúšikom, ktorí ho podporovali a dodávali mu silu, aby všetko zvládol. Napriek počiatočným nie príliš pozitívnym prognózam teraz Nemec optimisticky hľadí do budúcnosti a premýšľa nad tým, čo bude napríklad o 10 rokov: „Teším sa! Až mám motýle v brušku. Život je tak krásne farebný a voňavý.”

Najdôležitejší deň slovenského herca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu