Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súťažiaca zo Survivor vybalila ruksak: FOTO Ukázala NOHAVIČKY zo šou... FUJ, neviete si predstaviť, ako to SMRDÍ!

Ukázala zničené oblečenie aj spodnú bielizeň! Zobraziť galériu (4)
Ukázala zničené oblečenie aj spodnú bielizeň! (Zdroj: Instagram/Dommina)

BRATISLAVA - Tak toto je absolútne jasný odkaz všetkým, ktorí neverili! Približne 70 dní žili súťažiaci zo Survivor v drsných podmienkach, aké si mnohí z nás nedokážu ani predstaviť. A aj napriek tomu, že ich denne sledovalo niekoľko kamier, našli sa aj takí, ktorí tvrdili, že okrem súťažných disciplín trávia čas v pohodlí hotela. Nuž, tak sa pozrite - toto je krutá realita!

Tak ako býva zvykom pri Farme či iných obdobných šou, aj tentokrát sa vyrojilo množstvo špekulácií o tom, že Survivor sa na drsnú reality šou iba hrá. Objavili sa klebety, že súťažiaci chodia spávať do hotela, kde sa môžu pohodlne osprchovať, umyť si vlasy a dosýta sa najesť.

Súťažiaca zo Survivor vybalila ruksak: Ukázala NOHAVIČKY zo šou... FUJ, Neviete si predstaviť, ako to SMRDÍ!! (Zdroj: Instagram/Dommina)

Jediné, čo sa ukázalo ako fakt, bolo to, že dievčatá mali k dispozícii nástroje na to, aby si oholili nežiadúce ochlpenie, čo potvrdil účastník šou a zároveň český moderátor Tomáš Zástěra. Čo sa týka tých ďalších vecí, rovnako ako v ostatných prípadoch, aj teraz sú špekulanti na veľkom omyle.

A za všetko hovorí video, ktoré na svojom Instagrame zverejnil súťažiaca Dominika Šimová. Tá najnovšie pridala video, kde vybaľuje ruksak, v ktorom mala počas šou všetky osobné veci. „Chcem vám ukázať, s čím sa dá prežiť tak veľa dní. Pretože sama by som tomu neverila,” uviedla vo videu a začala si vybaľovať batožinu.

Súťažiaca zo Survivor vybalila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Dommina)

V tej mala okrem nádobky na vodu aj svoje jediné ponožky, podprsenku či nohavičky. A okrem toho aj jeden predmet, ktorý jej bez milosti zhabali hneď, ako naň prišli. „Pre tých, čo hovoria, že nám tam prali, neprali,” vyhlásila a začala ukazovať svoje zničené oblečenie vrátane spodnej bielizne, pričom znechutene vyhlásila, že pach všetkých kúskov si človek ani nevie predstaviť. Nuž, veď, presvedčte sa sami a pozrite si video vyššie! 

Súťažiaca zo Survivor vybalila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Dommina)

Viac o téme: DominikaSurvivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu