Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takéto telo už nemá: Markizácka kráska sa rozjedla... FOTO Za krátky čas PRIBRALA vyše 12 kilogramov!

Xénia Gregušová Zobraziť galériu (4)
Xénia Gregušová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Od návratu účastníkov šou Survivor z exotickej Dominikánskej republiky uplynuli už skoro dva týždne. Po nedostatku jedla a kvalitného spánku je náplň ich dní jasná - relaxovať, dobre sa vyspať a hlavne, konečne si vychutnať všetky možné maškrty a pochúťky. Mnohí zo súťažiacich už stihli viditeľne pribrať a výnimkou nie je ani Xénia Gregušová.

To, že "ostrovania" trávili celé mesiace len na malých kôpkach ryže a kokose či rybkách, sa na nich viditeľne podpísalo. A nepomohli im ani občasné odmeny. Napríklad Vladimír "Vláďa" Čapek dal počas života v divočine dole rovných 10 kilogramov. 4 z toho strategicky nabral ešte pred štartom Survivora. „Pred odletom som nabral z 80 na 84. Verím, že váha navyše mi na ostrove veľmi pomohla,” vyjadril sa na svojom Instagrame. 

Xénia a po návrate zo Survivor rozjedla: FOTO Za krátky čas PRIBRALA vyše 12 kilogramov! (Zdroj: Instagram X.G.)

Xénia Gregušová však do Dominikánskej išla v perfektnej forme a nezdalo sa, že by sa dopredu vypapkala. V čase, keď odlietala, vraj mala 56 kilogramov. „Tam som mohla schudnúť na nejakých 49 – 50kg,” uviedla a napokon prezradila aj to, koľko teraz váži. „Teraz tým, ako som sa rozpapala, mám 62,5,” priznala farbu pôvabná blondínka. Síce sa viditeľne zaguľatila, no zároveň vyzerá omnoho zdravšie, než na fotkách z posledných epizód Survivoru. 

Takéto telo už nemá:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aktuálne si vraj "naordinovala" diétu, ktorá však údajne nefunguje podľa jej predstáv, ba dokonca vyhlásila, že má veľkú hlavu. A tak sa rozhodla pre radikálny krok. Čo vymyslela, uvidíte vo videu vyššie!

Takéto telo už nemá:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram X.G.)

Takéto telo už nemá:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram X.G.)

Viac o téme: SurvivorXénia Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu