Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bývalej farmárke NEOSTAL z výhry ani cent: TAKTO naložila s peniazmi!

Xénia Gregušová
Xénia Gregušová (Zdroj: Instagram)

ŽILINA – Výhra 75-tisíc eur je určite nemalý peniaz. Minúť ich však bývalej farmárke nerobilo problém. Aj keď sa po víťazstve rozdelila so svojimi súpermi, ostala jej značná suma. Tou už nedisponuje a z výhry dnes už nemá ani cent. Takto naložila s peniazmi!

Víťazkou 12. série Farmy sa stala mladučká modelka Xénia Gregušová. V poslednom dueli bojovala s čisto mužskou zostavou. Stála proti farmárom Henrichovi Kuľkovi a Lukášovi Stanislavovi. Ten sa neskôr stal jej partnerom aj v osobnom živote. Ešte pred samotným finále sa všetci dohodli, že si výhru rozdelia medzi seba.

Blondínka dodržala svoje slovo a chlapcom dala vraj nemalé peniaze. Aj keď jej po výhre ostala značná suma peňazí, dnes z nich nemá už ani cent! „Z výhry som mala ja v podstate len 30-tisíc, keďže sa zdanila a potom som sa delila s Lukym a Heňom... Takže neboli to žiadne obrovské peniaze, ale bolo to super na začiatok – na také odrazenie sa zo dna,“ zhodnotila.

Xénia a Lukáš sa po šou stali párom a rozhodli sa pre naozaj odvážny krok vo svojich životoch. Pred časom si kúpili spoločný byt a pustili sa do jeho prerábania. Samotné investovanie do bytu a prerábky je finančne dosť náročné. Svoje vie o tom aj modelka.

Galéria: Xénia Gregušová - víťazka 12. ročníka markizáckej šou Farma.

Popri robote, ktorú si ich bývanie ešte vyžaduje, pravidelne stíha odpovedať aj na otázky od svojich fanúšikov.Tentoraz od jedného z nich padla otázka, či jej ešte niečo ostalo z výhry. „Čo sa týka peňazí, tak tie sú už v aute a v byte. Čiže výhra je už celá investovaná,“ uviedla. Aj keď po dvoch rokoch od šou neušetrila žiadne peniaze z výhry, jej investícia bola pre ňu určite prínosná.

Viac o téme: Xénia GregušováLukáš Stanislav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu