Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandalózna Češka zo Zámeny manželiek: Vzala si VRAHA a teraz… Monokel na oku a ROZCHOD!

Lucie zo Zámeny manželiek vlani pútala veľa pozornosti. Zobraziť galériu (9)
Lucie zo Zámeny manželiek vlani pútala veľa pozornosti. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Lucie Navrátilová sa do povedomia divákov vryla ako jedna z najkontroverznejších účastníčok českej Zámeny manželiek. 8-násobná mamička sa najprv rozišla so svojím partnerom a následne sa vydala za muža odsúdeného za vraždu. V týchto dňoch na sociálnej sieti prekvapila s výrazným monoklom na oku... S "novým" manželom sa vraj rozišla!

Užil sis?! Takto vykrikovala Lucie z Kladna na svojho partnera Standu v českej Zámene manželiek. Táto relácia bola zrejme posledná bodka za ich aj tak turbulentným vzťahom. Dvojica spolu vychovávala 4 deti, no ako sa ukázalo Lucie má s bývalým partnerom ďalšie štyri deti, ktoré im kvôli týraniu zobrala sociálka. 

No nielen pre toto sa o televíznej mamine veľa hovorilo. Vyšlo totiž najavo, že otca svojich štyroch detí vymenila za istého Michala, ktorý si vo väzení odpykával trest za vraždu. A bývalý trestanec sa po návale negatívnych ohlasov na sociálnych sieťach bez problémov vyhrážal hejterom. Pomyselnou čerešničkou na torte bola ich svadba a túžba po spoločnom dieťati. 

Lucie sa vydala za bývalého trestanca Michala.
Zobraziť galériu (9)
Lucie sa vydala za bývalého trestanca Michala.  (Zdroj: Tik Tok)

Dlho im však táto idylka nevydržala. O rozchode sa hovorilo takmer okamžite, no až teraz je to vraj oficiálne. Michal na streame na TikToku odpovedal na otázky, či ešte s Luciou tvorí pár. „Nie, sme už iba kamaráti, ale Lucku nenechám urážať,“ povedal, zatiaľ čo hviezda Zámeny manželiek sa na chvíľku mihla v zábere s viditeľným monoklom na ľavom oku. 

K rozchodu potom bývalý trestanec dodal, že rozvod ešte oficiálne neprebehol. No hoci v live streame pôsobil vyrovnane, neskôr bolo zjavné, že to bol práve on, kto dostal kopačky. Začal totiž prosiť o druhú šancu. „Je to hrozné, strašne moc. Milujem ťa, chcem ťa späť,“ zverejnil na svojom profile. 

Lucie sa v streame objavila s výrazným monoklom na oku.
Zobraziť galériu (9)
Lucie sa v streame objavila s výrazným monoklom na oku.

„Nepozeráš na nás, ktorí ťa milujú, ktorí za teba dýchajú. Prosím, vráť sa...“ píše Michal. Či sa dvojica skutočne rozišla alebo ide len o ďalší výmysel, "aby boli zaujímaví", nevedno. Nešlo by však o prvý prípad, kedy by si problémy vo vzťahu vymysleli - 3 mesiace po svadbe sa snažili svojich sledovateľov nachytať na rozchod... Ako sa však hovorí, opakovaný vtip už nie je vtipom. 

Škandalózna Češka zo Zámeny
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TikTok)

Viac o téme: Výmena manželiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu