Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandalózna Češka zo Zámeny manželiek: Po rozchode s vrahom... Aj ona ide do VÄZENIA!

Lucie z Výmeny manželiek ide do väzenia. Zobraziť galériu (7)
Lucie z Výmeny manželiek ide do väzenia. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Lucie Navrátilová sa do povedomia divákov vryla ako jedna z najkontroverznejších účastníčok českej Zámeny manželiek. 8-násobná mamička sa najprv rozišla so svojím partnerom a následne sa vydala a potom zas rozišla s mužom odsúdeným za vraždu. No ani ona nie je žiaden anjelik. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že ide do väzenia!

Užil sis?! Takto vykrikovala Lucie z Kladna na svojho partnera Standu v českej Zámene manželiek. Táto relácia bola zrejme posledná bodka za ich aj tak turbulentným vzťahom. Dvojica spolu vychovávala 4 deti, no ako sa ukázalo, Lucie má s bývalým partnerom ďalšie štyri deti, ktoré im kvôli týraniu zobrala sociálka.

Potom sa dala dokopy so spolužiakom Michalom, ktorý si vo väzení odpykával trest za vraždu. V roku 2008 zabil na námestí muža. Bol vtedy pod vplyvom alkoholu a marihuany. Za trestanca sa Lucie vydala, no už sa stihli aj rozísť. A najnovšie informácie hovoria o tom, že vo väzení si nejaký čas posedí aj ona. 

Sama o tom informovala na sociálnej sieti. „Mrzí ma, že s vami nebudem na Vianoce, ale bohužiaľ, tak to je. Budem musieť na nejaký čas od vás odísť, čaká ma väzenie... Ale mám vás veľmi rada. Neboj, nezabudnem na vás. Inak by som chcela poďakovať za vašu podporu mojim kamarátom,“ zverejnila na TikToku.

Lucie vo väzení strávi 50 dní a spomínala aj finančný trest. Je teda evidentné, že do basy nejde kvôli niečomu vážnemu, ale pravdepodobne je len neplatičkou. Jej deti tak tohtoročné Vianoce strávia bez mamy. 

Viac o téme: Zámena manželiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu