Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DRSNÁ hádka na Farme: Ponadával jej do P*Č a K*ND... Evelyn len čumela!

Evelyn neverila tomu, čo počuje! Zobraziť galériu (4)
Evelyn neverila tomu, čo počuje! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera večer boli markizácki diváci svedkami voľby prvého duelanta. Tentokrát to však bolo omnoho drsnejšie ako kedykoľvek predtým. Uplynulý týždeň sa totiž farmári poriadne rozhádali a vyvrcholili aj nezhody medzi zaľúbencami Stankou a Mirom. Práve druhý menovaný sa opäť postaral o poriadny rozruch!

Diváci si už stihli všimnúť, že farmársky Golem je mimoriadne výbušný a má slovník ako posledný dlaždič. Fanúšikovia šou občas dokonca nemajú potuchy, čo hovorí, keďže sa stáva, že televízia musí občas vypípať väčšiu časť jeho viet. Čo ale na rozdiel od pointy toho, čo rozpráva, neuniklo naozaj nikomu, bolo jeho správanie, keď na Farmu prišli pastieri. 

DRSNÁ hádka na Farme: Ponadával jej do P*Č a K*ND... Evelyn len čumela! (Zdroj: TV Markíza)

Vyzeralo to tak, že s 31-ročnou Michaelou si naozaj sadol a keď mali so Stankou nezhody, brunetku vzal na spoločnú prechádzku. Sympatie k nej netajil ani pred ostatnými farmármi, keď si pochvaľoval jej postavu, vyzretosť a na rovinu povedal, že ak by si začal s ňou, bola by to možno lepšia voľba, než jeho aktuálna farmárska partnerka. Lichotilo mu aj to, že Miša je fitneska, chválil ju až do nebies dokonca kvôli nej len deň potom, čo prišla, zradil aj Stanku. Michaelinej kamoške Peti totiž ochotne porozprával, ako nemiestne Stanka na Mišu nadávala. A nezabudol sa popýšiť, že on si ju zastal. 

Farmárskym mužom ani divákom na základe Mirových rečí neuniklo, že Michaela sa mu naozaj pozdáva. Pred Stankou to však neustále zatĺkal a niekoľkokrát ju oklamal rovno do očí. Lenže keďže sa momentálne farmári rozdelili na mužský a ženský tábor, Michaela to Mirovi poriadne natrela. Stanke povedala, ako ju balil aj to, že na ňu žmurkal.

V šoku bola aj moderátorka Evelyn
Zobraziť galériu (4)
V šoku bola aj moderátorka Evelyn  (Zdroj: TV Markíza)

DRSNÁ hádka na Farme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

To Mira vytočilo do nepríčetna, pravdu, ohľadom toho, že ju balil, nepriznal a Michaele špinavo ponadával s tým, že klame. „Ti to vravím rovno do očí, ty ku*da,” reval na ňu ako zmyslov zbavený a počastoval ju ešte niekoľkými štipľavými nadávkami. A neprestával tvrdiť svoje aj napriek tomu, že ten, kto tu zapiera, je on - dôkazom je to, čo diváci už videli vďaka predchádzajúcim epizódam, kde jeho vyjadrenia hovorili za všetko. 

Celý konflikt napokon vyústil pred Evelyn pri voľbe duelanta, kde už od začiatku padali vulgarizmy. No a ako to vyzeralo, si môžete pozrieť vo videu vyššie! 

 

Viac o téme: Farma 13Miroslav Pajtáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu